USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Дотошний банкір весь час мене дістає», – Клімчук про Романюка

25 Лютого 2011 08:03
Система управління містами не подобається голові Волинської ОДА Борисові Клімчуку – він вважає, що законодавча залежність міських голів та виконкомів від депутатів міських рад породжує «колективну відповідальність».

Про це він розповів у інтерв’ю, яке 24 лютого опублікував ВІП.

Волинський губернатор заявив, що система управління містом йому не подобалася і раніше, і зараз.

«Перемудрили наші законодавці, ускладнили, зробили міського голову і виконком залежними від депутатів, щоб виходило колективне рішення. Для Клімчука колективне рішення означає колективну безвідповідальність», – заявив він.

Аналізувати владу в Луцьку і робити висновки з цього приводу Клімчук поки не береться, мовляв, новообрані керівники тільки починають працювати.

Проте, за словами губернатора, міський голова Луцька Микола Романюк постійно радиться з ним.

«Микола Романюк – він такий «дотошний банкір», весь час мене «дістає»: нагадує і про одне, і друге, і третє. Я інколи серджусь, кажу: «Миколо, та я сам пам’ятаю», – а він: «Та я хотів уточнити… Вибачте, але приймаю рішення... Хочу вам сказати…» – «О’кей, ти сказав – приймай рішення, я апріорі згідний», – розповів він.

Так само чинять, каже голова ОДА, і мер Володимира-Волинського Петро Саганюк, мер Нововолинська Віктор Сапожніков та мер Ковеля Олег Кіндер. Останній же сприймає критику Клімчука як належне.

«Олег Кіндер дзвонить до мене, консультується, ми зустрічаємось. Я колись Олега ще вчив у сьомій школі, він був моїм учнем. Тому хай «звиняють», можливо, я по-учительськи трохи критичний. А можливо, це засторога, щоб не було цієї демагогії. Він тільки починає, я хотів би через рік сказати: «Олег, ти – класний, у тебе вийшло те і те, з’явилися інвестпроекти, відкрилася фабрика з виробництва чогось-то там», – розповів Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Депутат Показати IP 25 Лютого 2011 09:03
БОРОДАТИЙ ма...тик!!!!!!!!!!!!
Петро Показати IP 25 Лютого 2011 09:05
А чого це вибраний лучанами керівник місцевого самоврядування має "радитись" з керівником державної вертикалі влади? Якщо настільки вже несамостійний, якщо надто важка для нього ця "шапка Мономаха" - то нехай звільняє крісло! У цивілізованих країнах, після таких "консультацій" для сопливих, мер пішов би у відставку. Для того й існує місцеве самоврядування, щоб державна влада не заваджала. Чи може він "консультується" як порушувати закони, щоб не сісти? -то краще одразу з прокуратурою
Андрій Лучик до Петро Показати IP 25 Лютого 2011 10:22
Проблема в тому, що із законодавчими нововеденнями місцеве самоврядування стало ще більш залежне від виконавчої державної влади. Хочеш мати гроші на дороги, нові лікарні, школи дитсадки етс? - дружи із Клімчуком.
Слухняна вівця Показати IP 25 Лютого 2011 09:06
Романюк - дипломатичний політик і господарник. Він провів на посади людей, з якими хоче працювати, вибрав момент і взяв ще двох в склад виконкому. З різношерстної публіки депутатів зробив слухняних овець. І це при тому, що в раді всього 2 депутати з "Сильної України". Ще один Григоренко залупається, але він доскачеться. На кожну хитру жопу є хрен з різьбою. Власне, на нього ніхто не звертає увагу. А "Свободі" до наступної сесії повний песець - розбіжаться, як щурі з тонучої галоші.
Уважний Показати IP 25 Лютого 2011 09:20
Романюк на відміну від Кліма не хамло, і знає cвою роботу а не тріпає язиком як бородатий
Manhattan до Уважний Показати IP 25 Лютого 2011 10:31
ага, та йому ніколи ріпатися, треба ж ЦУ Кліма виконувать
Manhattan Показати IP 25 Лютого 2011 10:27
фото просто жир. от вам і демократія!
Олег Савчук Показати IP 25 Лютого 2011 10:40
Ось таке позорище ми вибрали міським головою.
Юрій Ричук Показати IP 25 Лютого 2011 16:03
Данило, ти дістав. Мені кнопочку "видалити" ще й сто раз буде неважко. Коментар під новиною має мати адекватний розмір і хоча б якось стосуватися теми статті
іринка маленька Показати IP 25 Лютого 2011 16:27
І чим вже вас Данило дістав? Тим,що говорить правду про провладних жидів?
Юрій Ричук до іринка маленька Показати IP 25 Лютого 2011 16:33
Тим що постить неформатні коментарі
іринка маленька Показати IP 25 Лютого 2011 17:00
Там неформату немае.ТІЛЬКИ ПРАВДА!!! А вас всіх від правди аж трясе.
1 Показати IP 26 Лютого 2011 00:49
відкрилася фабрика з виробництва чогось-то там», – розповів Клімчук. А я керую якоюсь там областю, якось там. В деталі не вникаю, не царське діло...... Та й для керування областю не розуміння потрібне ,
володя волинський Показати IP 26 Лютого 2011 13:15
Климчук вислужився перед яныком органызував ментів переодітих в народ казати тільке хороше.Це головне в його роботі хвалити яника і чекати нагород,за пограбування Українського народу.Українці організовуйтесь до революційних дій,зметемо паханів януковича.
Лучано Показати IP 28 Лютого 2011 13:22
Якщо дістає Клімчука мер, то нехай іде собі на пенсію і дасть попрацювати нормально молоді.Нехай сидить на дачі і з рибою розмовляє своїм дідівським лексоном
Реаліст Показати IP 28 Лютого 2011 17:45
Цікаво, а Борис Петрович не радив ГОСПОДАРНИКУ, як Романюк себе називав на передвиборчих плакатах, почистити сніг на дорогах та тротуарах? При владі партійна еліта! РОМАНЮК, САГАНЮК, КЛІМЧУК - усі з комсомолу! І ЩО ЗМІНИЛОСЬ В НАШОМУ ЖИТТІ? Пане романюк, сьогодні їхавши на авто біля міської ради зачепив бампером ВАШУ РІВНЕНЬКУ дорогу, і так стало соромно за ВАШЕ ГОСПОДАРНИЦТВО !!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus