USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дитбудинкам сімейного типу подарували конфісковані авто

6 Квітня 2010 13:56
Дві багатодітні родини на Ковельщині, які утримують дитячі будинки сімейного типу отримали в подарунок до Великодня по автомобілю від місцевої влади.

Як повідомляє прес-служба Ковельської райдержадміністрації, чотири автомобілі отримали з ініціативи голови Валентина Скуби дитячі будинки сімейного типу родини Гапонюків та Бобриків із села Воля Ковельська і прийомна сім’я Біліч із села Великий Порськ. Машини конфіскували митники на українсько-польському автопереході попередньо «Ягодин».

«Діяльність дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, які функціонують в районі, перебуває на постійному контролі районної влади. Вживаються заходи щодо забезпечення нормальних побутових умов для проживання та занять навчальною діяльністю вихованців», - кажуть у райдержадміністрації.

Місцеві власті обіцяють невдовзі забезпечити безплатним транспортом іще одну прийомну сім’ю з села Волошки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
анонім Показати IP 6 Квітня 2010 14:14
яким це ж чином (на основі чого) "місцеві власті" надають транспортні засоби?
Марта Показати IP 6 Квітня 2010 14:44
дві віддали і розтрубили, а скільки забрали підпільно?
Правда Показати IP 6 Квітня 2010 15:56
Ковельська РДА практично до цього не має відношення. У даному випадку «ініціатива голови» Ковельської райдержадміністрації проявилася лише у затвердженні норм річної потреби для будинків сімейного типу та прийомним сім’ям. Питання щодо безоплатної передачі транспортних засобів зазначеній категорії осіб на підставі звернення Служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації виноситься на розгляд комісії у складі представників органу державної виконавчої служби, митного органу, органу державної податкової служби та фінансового органу. Транспортні засоби безоплатно передані зазначеним сім’ям на підставі рішення комісії. Самі ж транспортні засоби безпосередньо передані сім’ям до Великодня державним виконавцем. Інший транспортний засіб буде переданий найближчим часом.
Андрій Показати IP 24 Грудня 2010 23:21
Розтрубили це одне...а цікавіше те що за ці подаровані автівки сімя повинна викласти від 10 до 20 тис.гривників для реєстрації в мрев даних авто....невірите...запитайте в тих же сімей та переконайтеся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus