USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Екологи оштрафували директора школи

18 Січня 2011 07:43
У Жидичинської загальноосвітної школи I-III ступенів, що у Ківерцівському районі, відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферу від котельні.
Також відсутня огорожа першого поясу зони санітарної охорони артезіанської свердловини, з якої здійснюється водопостачання школи. Огорожа першого поясу зони санітарної охорони необхідна для недопущення забруднення або засмічення питної води в артсвердловині.
Такі порушення виявила Держекоінспекція у Волинській області, провівши перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства навчальним закладом. Про це повідомили у прес-службі Держекоінспекції.
За допущені правопорушення директора школи Саву Гонтаря притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.
Крім того, проведено перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства сільськогосподарським виробничим кооперативом «Надія», що у селі Жидичин Ківерцівського району.
Встановлено факт відсутності огорожі першого поясу зони санітарної охорони двох діючих артсвердловин, відсутній облік води видобутої з артсвердловини та відходів, які утворюються під час здійснення виробничої діяльності.
За допущені правопорушення голову СГВК «Надія» Мілю Тимченко притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.
Керівникам цих підприємств видано приписи на усунення виявлених правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гость Показати IP 18 Січня 2011 11:12
лучше давайте сводку ГАИ о пьяных за рульом- это реальные убийци.
Ок! до гость Показати IP 18 Січня 2011 12:55
А хтось поцікавився кіко для школи і для директора буде вартувати отой "дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферу від котельні"? Яка процедура його отримання для школи? І кіко, можливо" треба "притрусити"? А, мо, тре копати з іншого боку?...
Бувший інспектор Показати IP 18 Січня 2011 13:01
Перевіряти-не лопатою махати. Реально допомогти -ось де проблема. Кожна інспекція може акти перевірок томами писати. А як реально зрушити питання, які лежать у інших площинах?
Oleg Показати IP 18 Січня 2011 17:22
Приїхали собі за 5км від Луцька,"загрузили" директора на 102гривні що не купив за свої гроші забора і вже будуть цілий рік радіти.А школи,тим більше в селах, грошей не мають- це не фірми,а державні установи.
Споглядач Показати IP 19 Січня 2011 00:12
Не треба далеко їхати,а зайти в нову побудовану пристройку до 26 школи.Зробити,зробили,а каналізацію належним чином не довели.Діти дихають сморідом цілий день!Директору ,мабудь, вже той запах приївся............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus