USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фермери хочуть гуртовий ринок у Луцьку. ФОТО

11 Січня 2011 16:44
Волинські фермери готові брати участь у створенні гуртового рику продуктів сільського господарства та тваринництва.
Про це під час ХХІ конференції фермерів та землевласників Волині 11 січня розповів голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Волинської області Микола Собуцький.

Він вказав, що необхідно продовжити практику проведення «зелених ринків», тобто продажу продукції безпосередньо від виробників. Такий, який збирається щотижня у Луцьку на вулиці Глушець.

Однак, Собуцький зазначає, що для розвитку фермерства, надання якісної продукції необхідно окрім роздрібної торгівлі організувати гуртовий ринок – «прозорий публічний проект за участю влади».

Собуцький зазначає, що у створенні цього ринку виробники готові вкласти 34% від необхідних витрат. Ще по 33% очікують від влади та інвестора, який займеться інфраструктурою ринку.

«Створили ринок біля заводу «Кромберг і Шуберт» на вулиці Львівський – і він простоює. Бо влада не хоче сісти з нами за стіл переговорів», - зазначає Собуцький.

Під час конференції делегати мали змогу продемонструвати свою продукцію. Зокрема, насіння кукурудзи, моркви, буряків, гороху, редису та капусти купив губернатор.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
VSC Показати IP 11 Січня 2011 17:19
Люди, прокомментируйте последнее фото. Оно этого заслуживает.
Свій до VSC Показати IP 11 Січня 2011 18:03
- БрсПтрвч.... похмилитися є?... по погано п....ц - Зараз, Василю, ото на тобі 20 гривень і воняй звідси!
Руст Показати IP 11 Січня 2011 17:37
Да кому эти фермеры-алкаши нужны? Проще все из Польши привезти. Небось, украинцы на работе у пана не п"ют.
bono Показати IP 11 Січня 2011 17:46
Наш народ зайо.....аний до безтями...
ЛітРедактор Показати IP 11 Січня 2011 19:46
Класно підловлена й реакція Пруса на ті "обнімони")))5+++
Ирен Показати IP 12 Січня 2011 13:52
Відповідь Русту. Це ти так говориш про людей праці, людей землі. Називаєш їх алкашами. Алкаші продукції не вирощують, вони і ні фіга не мають ні землі, ні продукції. Щоб продукцію виростити треба пекельно працювати, а не пити, не будеш працювати - не будеш мати. Так, що ти тут глибоко помиляєшся. А цю польську трутку, тобто продукцію на преміксах і добавках собі їж сам, а ми хочемо їсти вирощену на наших полях і то поблизу Луцька, Горохівський район, Луцький. Видно ти кацап - це вони п"ють, а землі пустують і нічого не вирощують, бо коли мають вирощувати? Напилися - спати, похмелилися - спати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus