USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Гіль привселюдно нагримав на Кривицького

24 Березня 2010 13:43
Прокурор області Андрій Гіль вимагає письмового пояснення від начальника обласного управління містобудування, архітектури і ЖКГ Антона Кривицького, який сьогодні не з’явився на колегію прокуратури.
Як виявилось, на колегію замість Антона Кривицького прийшов його заступник Вадим Сеник.
«А де Антон Федорович? Там маса претензій до управління і кримінальна справа по заступнику Волійку, яка в суді і зараз знову розслідується. Він нехай не жартує з цим. Ми так цього не пропустимо», – зазначив прокурор області. Нагадаємо, що начальник управління капітального будівництва Волинської ОДА Олександр Волійко торік став фігурантом скандалу, пов’язаного з порушенням органами прокуратури кримінальної справи за фактом зловживання службовим становищем та розтратою державних коштів, - пише «ВП».
«І взяти, до прикладу, Любешів. Ви передайте, що, якби на місці було управління, то там би не було стільки людей, яких зараз попідставляли, що вони акти понаписували. А оцінка в потребі коштів по кожному з об’єктів не велася. Не тільки має нести відповідальність завідуюча садочком, яка склала фіктивний акт, а і ті посадовці, з вини яких це сталося. Чому розрахунок не провели належним чином?», –зауважив головний прокурор краю.
До слова, за результатами проведеної в поточному році перевірки, правоохоронцями було порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ст.ст. 191 ч. 5, 366 ч. 2 КК України щодо службових осіб комісії Любешівської селищної ради та дошкільного навчального закладу. Вони умисно з метою привласнення бюджетних коштів у червні внесли до акту обстеження вказаного закладу завідомо неправдиві відомості про пошкодження даху головного приміщення, вікон та вхідних дверей на 264 тисячі гривень. Хоча фактично вказані елементи внаслідок минулорічної стихії не постраждали. «До кінця тижня – надати пояснення за ігнорування вимоги прокурора», – резюмував Гіль.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
xz Показати IP 24 Березня 2010 14:09
Сеника звати Яким Васильович, перевіряйте що пишите!!!
VSC Показати IP 24 Березня 2010 18:57
Всю эту веселую компанию (Антон & Co) давно пора на нары. Они столько бабла уворовали, что нам и не снилось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus