USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Гіль став на захист Столяра

14 Січня 2009 08:56
Прокурор Волинської області Андрій Гіль опротестував рішення Волинської облради від 28 листопада «Про Шацьку рятувальну станцію». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Власне, згідно з рішенням Волиньради, на баланс Волинської пошуково-рятувальної станції було прийнято приміщення Шацької рятувальної станції площею понад 450 квадратних метрів.
Цікаво, що прокуратура обрала незвичні підстави для скасування рішення.
У протесті Андрія Гіля йдеться, що за прийняття цього рішення проголосувала мінімально потрібна кількість депутатів – 41.
«На вказаному пленарному засіданні були відсутні депутати Латковський В.В. (знаходився за межами території України), Суховершко В.І. (знаходився за межами області), хоча згідно зазначеного протоколу поіменного голосування вказані депутати голосували за прийняття рішення», – зазначає у протесті пан Гіль.
Тому, на думку прокурора, за прийняття рішення по Шацькій рятувальній станції фактично проголосували 39 депутатів, що становить меншість від складу Волиньради.
Бюджетна комісія Волиньради розглянула протест прокуратури, але вирішила дистанціюватися. Вона його просто «взяла до відома», а відхилити чи підтримати протест – вирішуватиме сесія 15 січня.
Довідково:
За приміщення Шацької рятувальної станції ведеться тривала боротьба між бютівською більшістю в облраді та фірмою «Феміда-Інтер», підконтрольною депутату облради від фракції «НУ» Василю Столяру.
Нагадаємо, що Шацька РДА 11 лютого 2002 року підписала договір оренди приміщення рятувальної станції із «Фемідою-Інтер».
Однак опісля тривалих судових баталій наприкінці 2008 року Вищий господарський суд України не задовольнив касаційну скаргу ТзОВ «Феміда -Інтер» і залишив без змін постанову Львівського апеляційного господарського суду. Власне, це рішення скасовувало договір оренди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Січня 2009 23:19
Цікаво скільки ж грошенят хапнув Гіль від Столяра за "захист", ніхто і ніколи не повірить що просто так. Втратили хабарники всяку гідність. Скоріш за все Столяр засів кабінет прокурора по лівівському варіанту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus