USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Грицюк написав Януковичу про диктатуру

26 Жовтня 2010 08:14
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк направив телеграму президенту України Віктору Януковичу.
Про це повідомили у Волинській обласній раді.
У телеграмі йдеться:
«Сьогодні на Волині склалася ненормальна суспільно-політична ситуація. Виконавча влада, в особі голови Волинської обласної держаної адміністрації Клімчука Б.П., всіляко перешкоджає і втручається у роботу органів місцевого самоврядування. Доказом того стало залякування та шантаж депутатів обласної ради, які мали прибути на сесію обласної ради 22 жовтня цього року, де мали розглядатися важливі для області питання.
Клімчук Б.П. нагло і брехливо порушує Конституцію України та Закони України, створює недобросовісну конкуренцію на місцевих виборах, ігнорує рішення найвищого представницького органу краю.
Ви, як гарант Конституції, вимагаючи від голів обласних адміністрацій, забезпечити рівні умови для всіх учасників виборів до місцевих органів влади, мусите оцінити такі дії і зробити все можливе, щоб не допустити встановлення диктатури на місцях.
Влада не повинна втручатися у виборчий процес, а має лише допомагати всім без винятку політичним силам. Особливо сьогодні, коли до виборів залишається всього тиждень. Жителі області не задоволені втручанням владних посадових осіб у роботу обласної, районних, дільничних виборчих комісій. Ми всі, як і Ви, повинні чітко дотримуватись Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» та інших нормативних актів нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Депутат Показати IP 26 Жовтня 2010 09:23
Відповідь Януковича грицюку: Шановний Пане Грицюк Ваше звернення розглянуто і прийнято до уваги, зробим все можливе.... Пишіть будь-ласка заяву на звільнення за власним бажання, знімайте свою кандидатуру з мерських перегонів і у вас є дві години щоб виїхати з України Юлька вже чекає на Вас в Ягодині...ха-ха-ха...
дідо Показати IP 26 Жовтня 2010 10:22
ГРИЦЮК ТКЕ САМЕ БЕЗГРАМОТНЕ СОВКОВЕ ЧМО,ЯК І КЛІМЧУК... БРЕХУНИ ТА ЗЛОДІЇ...
Глядач "Аверса" Показати IP 26 Жовтня 2010 10:30
Клімчуку ще повчитися у Грицюка: і грамотності, і вміння вести себе. Дуже вже гарно вчора показав, як треба посилати. І це перша людина в області. Таким неврівноваженим місце не у владі, а десь інакще... Пора вже Клімчуку просити допомоги у спеціалістів, бо сам зі своїми нервами явно не справляється.
Правдивий Показати IP 26 Жовтня 2010 20:04
Шановні дописувачі. Ворон ворону ока не виклює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus