USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грицюк запевняє, що підтримає іншого кандидата, якщо у того буде вищим рейтинг

8 Жовтня 2010 17:07
Голова Волинської обласної ради, очільник обласної організації ВО «Батьківщина», кандидат на посаду луцького міського голови Анатолій Грицюк запевняє, що проситиме лучан підтримати кандидата від демократичних сил, якому, згідно з результатами опитування, найбільше довірятимуть лучани.

Про це Грицюк заявив 8 жовтня під час чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини».

«Якщо будуть кандидати з найбільшим рейтингом, я готовий звернутись до лучан із проханням підтримати саме цього демократичного кандидата», - сказав він.

«Наша політсила буде проводити в області соціологічні дослідження з допомогою київської фірми, яка має хорошу репутацію і неупереджено підходить до оцінки респондентів. До початку виборів у нас будуть дані соціологічного дослідження, яке допоможе прийняти рішення чи знімати свою кандидатуру на користь іншого чи ні», - Сказав Анатолій Грицюк.

«Зараз так звана «Сильна Україна» Тігіпка, Народна Партія (Блок Литвина), КПУ, СПУ та інші партії, які йдуть «під прикриттям» Партії регіонів, сьогодні висунули єдиного кандидата – Романюка Миколу Ярославовича. Навколо цієї кандидатури всі політичні опоненти демократичних сил будуть створювати ілюзію, що це найкращий кандидат», - сказав Грицюк.

«Це роблять для того, щоб об’єднати банківський капітал із олігархічним, створити підґрунтя в Луцьку і на Волині для входження донецького бандитського капіталу і перерозподіл зон впливу в секторі економіки Волині», - пояснив Грицюк.

«Всі повинні усвідомити цю загрозу. І те, що навколо Романюка створюють ілюзію «великого господарника» розвіється відразу після виборів», - головний волинський «тимошенківець».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
маха Показати IP 8 Жовтня 2010 18:03
ахахахахаха, ржунімагу!
дідо Показати IP 8 Жовтня 2010 18:30
КОЛГОСПНИК ГРИЦЮК НЕ ЗРОБИВ НІЧОГО В ОБЛРАДІ,ТИМ БІЛЬШЕ НЕ ЗРОБИТЬ НА ПОСАДІ МЕРА... ЩОДНЯ ЇЗДИТЬ ПО ВУЛИЦІ ГЕРОЇВ УПА,ТА НЕ ПОМІЧАЄ ДЕКІЛЬКОХ ВІДКРИТИХ ЛЮКІВ ПО ЦЕНТРУ ДОРОГИ..
шибодав Показати IP 8 Жовтня 2010 21:52
Оберемо мером Шибу! Не біда, що він задавив чотирьох молодих хлопців у 2006 році в Рівненській області, коли з молодою коханкою верт ався з б.ядок!!! Нічого, що від нього втекла жінка з дітьми як від шолудивого пса! Нічого, що цей покидьок загнав Луцьк у борги, практично зруйнував тролейбусне управління, набрав у команду всіляких проходимців! Оберемо Шибу, бо ж місто все гавнішає і гавнішає!
знаю все до шибодав Показати IP 9 Жовтня 2010 17:55
Як то втікла жінка? І вона і діти хотілиб жити з ним, але Шибі не до того - тут і посада, і коханки... навіщо йому обуза?
Социо Показати IP 9 Жовтня 2010 17:54
Зараз на другому місці після Романюка йде Бондар. То це Грицюк натікає що буде його підтримувати?
Знаю Показати IP 10 Жовтня 2010 15:39
Бондар - третяк
Олег Показати IP 11 Жовтня 2010 13:11
Бондар далеко за Грицюком плентається...
Орест Показати IP 11 Жовтня 2010 13:20
Думаю, що Грицюк свого слова дотримає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus