USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Італійці недорахуються 22 тонн фанери

3 Березня 2010 17:18
Інспектори Волинської митниці зупинили на українсько-білоруському міжнародному автомобільному пункті пропуску «Доманове» вантажівку з контрабандною деревиною.
До зони митного контролю пункту пропуску заїхав вантажний автомобіль «МAН», що перевозив із Росії до Італії клеєну фанеру. Під час митного контролю працівники Волинської митниці виявили невідповідність у фактичній вазі вантажу та заявленій у супровідних документах.
Відповідно до паперів, вантажівка перевозила 20 тонн фанери. Проте виявилося, що насправді вага деревини сягає 22 тонн 310 кілограмів.
За неправдиві документи працівники митниці склали протокол про порушення правил. Вантаж та автомобіль затримано. На контрабандиста чекає суд.
До слова, торік у грудні в тому ж таки пункті пропуску «Доманове» митники затримали вантажівку «Вольво» також  із фанерою, фактична вага якої   майже на 2 тонни перевищувала задокументовану. Хоча вантаж переміщувався через територію України транзитом з Білорусі до Угорщини, суд ухвалив рішення конфіскувати товар, - повідомляє прес-центр Волинської митниці.
Довідково:
Загалом нинішнього року працівники Волинської митниці запровадили 25 справ про порушення митних правил. Вилучено товарів на 118 тисяч 680 гривень.
За розглядом шести справ начальником митниці накладено штрафів на порушників у 35 тисяч гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 4 Березня 2010 10:53
А жителі славного Парижу знову будуть позбавлені унікального природного явища - прольотів над їхнім містом цього будівельного матеріалу (чого не скажеш про фірми, які організовували перевезення - їхні "прольоти" якраз очевидні). :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus