USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ходирєв пояснив голові Ковельської райради, чому його обшукали

15 Березня 2011 11:08
Голова Ковельської районної ради Петро Якубук отримав офіційного листа від начальника управління МВС України у Волинській області генерал-лейтенанта міліції В'ячеслава Ходирєва.
У листі повідомляється про результати службового розслідування з приводу незаконного обшуку в помешканні Якубука на День Соборності України, - пише Волинь-нова.
Встановлено, що дії працівників міліції з Нововолинська, пов'язані з перевіркою у Ковелі приватного будинку Якубука, були обумовлені розшуком злочинця, котрий переховується від слідства та суду, і ґрунтувалися на оперативній інформації.
За нетактовність, нетолерантність та грубість, виявлені при спілкуванні з громадянами при виконанні службових обов'язків, співробітники карного розшуку Нововолинського міськвідділу внутрішніх справ С. Бик, В. Осадчук, С. Шулєпов та А. Хілько наказом УМВС у Волинській області притягнуті до суворої дисциплінарної відповідальності, - йдеться у листі.
Тим часом, пише газета, свідки кажуть, що коли ці четверо міліціонерів у цивільному заходили до помешкання, то п'ятий залишився на подвір'ї будинку Якубука. Чи покарали його – не відомо, принаймні у листі Ходирєва про це нічого не сказано.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus