USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Хто з волинських священиків відмовився молитися за загиблих воїнів. ІМЕНА

11 Травня 2015 22:22
Стали відомі священики Московського патріархату з міста Володимир-Волинського, які 8 травня відмовилися від спільної молитви за загиблих воїнів.

Про це інформує «Вголос».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у День пам`яті та примирення у Володимирі-Волинському під час спільної панахиди священослужителів усіх конфесій, представники Православної церкви Московського патріархату відмовилися спільно молитися за загиблих воїнів.

Так, вони першими з’явилися біля Обеліску Слави на площі Героїв, відслужили персональну панахиду та залишили місце урочистостей, не дочекавшись представників влади та інших конфесій і не приєднавшись до спільної заупокійної молитви за загиблих у роки Другої світової війни та тих, хто на даний момент захищає Україну від російського агресора.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРЕДСТАВНИКИ УПЦ МП НЕ ВСТАЛИ У ВР ПІД ЧАС ЗАЧИТУВАННЯ ІМЕН БІЙЦІВ-ГЕРОЇВ АТО

Серед них, зокрема, отець Олексій - ректор регентського духовного училища; отець Валерій - священик Свято-Успенського собору; голова єпархіального відділу по взаємозв'язках з військовослужбовцями та іншими силовими формуваннями протоієрей Олексій Шаран: отець Юрій Хавура з села Бобичі Володимир-Волинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus