USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ківерчан потішили місцевими поезією та живописом

25 Березня 2010 13:49
У рамках Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги у Ківерцівській районній бібліотеці для дорослих відбулась літературна зустріч «Поезія торкає струни серця».

Зустріч приурочена Всесвітньому дню поезії. Читачі бібліотеки - творча учнівська молодь, бібліотекарі шкіл міста – зустрілися з головою Волинської обласної організації Національної спілки письменників України, поетеса Ніною Горик.

Вона прочитала свої вірші, поділилась із присутніми роздумами про роль і місце поезії в житті людини. На суд слухачів запропонували свої перші поетичні «проби пера» Євгенія Щербяк із районної гімназії, Ольга Балабушко зі школи № 3, Віра Рудзевич та Анастасія Забеліна із школи № 4.

Думками про метра української літератури Ліну Костенко, 80-річчя якої відмічалося днями, ділилась працівник методкабінету районного відділу освіти Зоя Щербяк. Біліотекарі підготували перегляд літератури «Територія слова» за книгами Ніни Горик.

А в районній дитячій книгозбірні експонується виставка художніх робіт юної ківерчанки «Дивосвіт Анни Саморук». Аня Саморук навчається у Володимир-Волинського коледжу на відділенні образотворчого мистецтва.

Вражають свіжістю образів, підібраною гамою кольорів і відтінків картини «Життя вночі», «Екзотика», «Поезія суму», «До села», «Осінній пейзаж». Малюнок на склі авторка представила у вигляді ваз. Присутні юній авторці відчуття краси і поезії виражені в оформлених тематичних букетах «Вербна неділя», «Відтінок», «Повінь кохання», «Літо», - інформує прес-служба Ківерцівської райдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus