USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Клімчук дав «партзавдання» сільським головам - щоб було веселіше

16 Листопада 2010 11:32
Меліоративні канали на Волині невпорядковані й порослі чагарниками - їх не чистили уже 20 років.

На селекторній нараді з керівниками районів Волині 15 листопада заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк наголосив, що їх не чистили двадцять років: «Що таке Полісся без меліорації? Це болота. І якщо не відновимо рух води у меліоративних каналах, знову погрузнемо».

Загалом в області 13 тисяч кілометрів меліоративних споруд. До кінця року заплановано розчистити 245 км.

Робочу силу для вирубування дерев та корчування пнів надають центри зайнятості. «Порахували, що вирубається до тисячі кубометрів деревини. На території сільради чи району, де відбуватиметься чистка, людей безкоштовно забезпечать дровами», - сказав Віталій Карпюк.

Щоб керівники на місцях взялися за очищення меліоративних каналів з більшим ентузіазмом, Борис Клімчук дав своєрідне «партзавдання»: «Не кивайте пальчиком на область чи на Київ. Фінансових витрат сільрада не несе, їй треба лише організувати процес. Всю техніку і робочі руки надають центри зайнятості. Щоб веселіше було, влаштуйте змагання – хто швидше. Хтось справиться до Різдва, хтось до Водохреща, крайній строк – 8 березня».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 16 Листопада 2010 11:50
ці канали мають чистити за свій рахунок ті,хто БЕЗКОШТОВНО отрмав землю... ЗА ВСЕ ПОРА ПРИВИКАТИ ПЛАТИТИ ЗІ СВОЄЇ КИШЕНІ...
випадкова Показати IP 16 Листопада 2010 13:54
перший раз чую, що центр зайнятості має спецтехніку!!!??? Робочу силу-так, але ж не техніку
не БЮТмен Показати IP 17 Листопада 2010 08:23
До ДІДО А сміття прибирати в місті повинні ті хто безкоштовно отримав (приватизував) квартири ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus