USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук обіцяє на Волині нові школи, лікарні і «Торчин-2»

24 Грудня 2010 15:57
В наступному році на Волині може з’явитись 13 нових об’єктів соціально-економічного призначення. Головне – «випросити» на них гроші у держбюджеті.

Про це 24 грудня в ході прес-конференції говорив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Посадовець розповів, що його зараз не цікавить обласний бюджет, який прийматимуть на сесії Волиньради 28 грудня.

«Мені це все вже нецікаво. Є цифри і параметри, які заведені в область. Тому ніяка біда їх вже не змінить. І ці параметри для нас зрозумілі… Хто з депутатів ризикне забирати гроші з медицини і соціальних програм? Ніхто... Тепер мене цікавлять ті гроші, які ще будуть розподілятись на регіони там, в Києві», – пояснив він.

Тут же Клімчук запевнив, що буде робити все, аби «забрати в область те, чого Волині не додали».

Найбільшу ставку голова ОДА робить на програми соціально-економічного розвитку, частина з яких «зав’язана на договорі між українським урядом, облрадою і облдержадміністрацією».

Цей договір і на наступний рік, каже Клімчук, залишається в силі. До слова, Волинь – одна з чотирьох областей в Україні, яка має такий договір з Кабміном.

Клімчук зізнався, що у планах на наступний 2011 рік – добудова та зведення 13 об’єктів соціально-економічного призначення. Серед них зокрема школи, Іваничівська районна лікарня тощо.

«Ці заплановані об’єкти треба ввести у наступному, або у 2012-му. Далі ми не плануємо. Та й не треба. Будувати треба швидко і якісно. Все це буде. Головне – завдання, щоб всі 13 об’єктів були включені у постанову Кабміну», – висловився чиновник.

Окрім цього, Клімчук повідомив, що в наступному році на Волинь прийдуть додаткові інвестиції – корпорація «Nestle» планує збудувати завод «Торчин 2». Тут же запевнив, що «заставить» збудувати в Торчині очисні споруди.

«А вже в кінці січня ми станемо свідками ще однієї приємної події – в Липинах сім’я Сергія Падуки завершує будівництво фабрики з виробництва дитячої постелі, одягу, м’яких іграшок. Близько 400 працюючих», – повідомив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 24 Грудня 2010 18:12
КЛІМЧУКУ БЮДЖЕТ НЕ ЦІКАВИЙ,...БО ТАМ НЕ МОЖНА ПОИВИТИСЯ...НАБАГАТО КРАЩЕ НАГНУТИ ЯКОГОСЬ ІНВЕСТОРА...
Коля з Торчина-3 Показати IP 24 Грудня 2010 19:45
и тут Остапа понесло...
Нік Показати IP 24 Грудня 2010 22:21
2012-му. Далі ми не плануємо. Та й не треба Далі вас і не буде.Зрадники кляті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus