USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук пообіцяв «зелене світло» російському бізнесу на Волині

5 Червня 2010 08:06
Під час зустрічі представників консульства Російської Федерації з волинським губернатором обговорювали ряд питань, які стосуються російсько-української співпраці.

Про це розповів радник російського посольства у Києві, директор «Російського культурного центру» Костянтин Воробйов під час розмови з членами Російського культурного центру.

«Мене вразило позитивне відношення влади до вас. Волинський губернатор Борис Клімчук мене запевнив, що дасть «зелене світло» російському бізнесу. Крім того, ми домовилися про співпрацю у гуманітарному напрямку, підтримці й популяризації російської культури», - розповів дипломат.

Воробйов висловив і свою думку, щодо колишньої української влади.

«Останнім часом довелося здійснити багато. Пішла в нехорошу історію влада, яка була. Я не можу давати політичних оцінок, але скажу свою особисту думку. Колишня українська влада зробила все можливе, щоб знівелювати спільні російсько-українські здобутки. Це ж яким треба бути хамом!», - зазначив Воробйов.

Не оминув він питання статусу російської мови в Україні.

«Багато людей на Україні не розуміють, що двомовність тут з давніх віків. Доля дала людям шанс вільно розмовляти на двох мовах. Ми часто спілкуємось з Дмитром Табачником. Декларативно все виглядає гарно. Починаємо повертатися до розумної відповідності. Назріває необхідність відновити колишнє співвідношення російських шкіл та садочків в Україні», - резюмував Воробйов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 5 Червня 2010 13:03
"зелене світло " через стандартний відкат..
BRUS Показати IP 10 Червня 2010 17:26
Назріває необхідність відновити колишнє співвідношення російських шкіл та садочків в Україні», - я щось не чув при українські школи та садочки в Расєї, чи там українців нема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus