USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук ставить підлеглим ультиматуми

14 Лютого 2011 12:59
У містках Волині в експерименті з монетизації пільг за електроенергію наразі взяло участь не більше трьох відсотків пільговиків.

Про це повідомила начальник соціального управління волинської ОДА Софії Сагаль під час оперативної наради в облдержадміністрації

Нагадаємо, що на Волині триває експеримент щодо заміни пільг за електроенергію грошовими виплатами. Нині зголосилися взяти участь в експерименті близько 80% волинян, які мають право на преференції.

Однак, за інформацією Софії Сагаль, яку вона озвучила 14 лютого на нараді є «недопрацювання по містах», де кількість бажаючих зросла на лише на 2-3%. Протягом грудня 2010 року з держбюджету поступило більше 610,3 тисяч гривень для компенсацій плати за енергію.

«Терпенью машины бывает конец, як співав Висоцкий. И на последок спел: «Мир вашему дому». До кінця місяця або ви, або 100%. Я втомився», - прокоментував цю ситуацію голова ОДА Борис Клімчук.
Губернатор невдоволений і роботою цінової інспекції в області, яку очолює Тарас Куйбіда.
«Я не думаю, що наш юний друг Куйбіда буде оправдовувати безконечно своє прізвище. Зустрінемося поговоримо про наше життя, співпрацю з управлінням статистики і саме головне – про цінники скрізь. Давайте почнемо роботу цінової інспекції з наявності цінників скрізь і на все. В мене до цього часу шок, від того, що я в Ковелі на ринку побачив», - прокоментував голова ОДА.
Нагадаємо, що владці після відвідин ковельського ринку наприкінці січня були здивовані місцевими цінами, зазначивши, що їх ніхто не контролює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучано Показати IP 14 Лютого 2011 13:56
Тарасиком Куйбідою взагалі баби керують. Ніякого рішення без Пальохи прийняти не може. А ті крутять як циган сонцем. І хоч би з толком, а то чисто створюють конфлікти інтриги і нічого більше. А було засідання в Стоєва по регуляторних актах, то цінова інспеція про ціни в школах навіть два слова не могла зліпити. На хрен Бородатий з ними панькається.
олег Показати IP 14 Лютого 2011 15:05
Не смішіть людей. Можна подумати від нього щось залежить. Просто дали втик губернатору за ціни, ось і шукає крайнього. Був ти но не Куйбіда, а Дрочихвіст, було б те саме))
Леся Показати IP 14 Лютого 2011 15:44
Губернатор невдоволений цінниками на Ковельському ринку. А де,хочу спитати,власні виробники? де власні підприємства, які зможуть забезпечити населення товарами за нижчими цінами? Держані мужі звернуться за гречкою до Китаю а за маслом до Білорусів? Скільки робочих місць створили, для того щоб люди на ринок не йшли, а мали достойну зарплату? Ганьба такій владі. Інспекція цін, управління захисту споживачів, антимонопольний комітет, відділи цін при адміністраціях - ряд контролюючих органів які створення для того щоб замилити очі пересічним громадянам і відвести від основної проблеми - прихованого геноциду народу України своїм власним урядом. Українська ідея - створення українського раю. Але для кого?????
лучанка Показати IP 14 Лютого 2011 16:15
Десятки разів прокуратура доручала Куйбіді перевірити законність цін за утримання прибудинкової території будинку по вул. Дубнівській, 12. За 5 років Тарас Куйбіда так і не дав ладу одному двору !!! Він постійно або у відпустці, або на лікарняному. Свої фінансові питання добре вирішує. Гнати в три шиї дармоїда.
Леся Показати IP 14 Лютого 2011 16:20
Цапа-відбувайла знайти легко. Цінова інспекція контролює а не встановлює ціни на товари/послуги. Повноваження встановлення цін покладені на обласні, районні держадміністрації. Нехай Клімчук знає що цінова інспекція за наявністю цінників не слідкує. Є чітко визначені повноваження.
лучанка Показати IP 14 Лютого 2011 16:50
Софії Сагаль ультиматум як зайцю стоп-сигнал.
Ні-ні не так! до лучанка Показати IP 14 Лютого 2011 18:25
Або вона заєць або їй СТОП-сигнал!! Хі-хі
1 Показати IP 14 Лютого 2011 23:24
Прапорщик Клімчук ,,Ціни стій, раз -два,, Хоча в прапорщика напевно більше поняття про ціни, ніж у нашого фєльдфєбеля.
анна Показати IP 15 Лютого 2011 09:11
Бородатий захотів провести експеримент по електроенергії хай сам і бігає від хати до хати. Пільговикам краще мати пільгове нарахування а не гроші.
Тетяна Василівна Показати IP 15 Лютого 2011 09:44
Авжеж нам краще пільги, а не гроші, за які нічого не купиш. Дуже болісно, що влада не дбає про нас, а навпаки робить життя і без того складнішим. Нехай би сам так попробував. Високопосадовцям на все пільги є і ніхто їм не дає по 16 грн. а пільгу. А з простих людей, які мають мізерну пенсію, деруть сорочку. Плакати хочеться, але їм байдуже. Напевно держава розбагатіє на дачі наших владців... Навіть молодим онукам нашим немає роботи, а простому будівельнику, кухарю, продавцю платять зарплату, за яку виживають. То як вони можуть іти на роботу простих професій, якщо ви недостатньо її фінансуєте. Для кого ці Закони? А для вас же. Простому класу ніде нема місця, то б не був при владі. Схаменіться, бо і ви Божі діти, ми ж українці. Хто ж про нас подбає,як не ми самі ? Зі святом ВАс.
Ольга Показати IP 15 Лютого 2011 10:59
Клімчук поділись посольським досвідом, як там інші живуть? Чи так само по-дибільному ціни регулюють? Чи так само тримають чиновників-хабарників і злодіїв на керівних посадах? Ганьба діючій владі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus