USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук навчив пожежників економити гроші

22 Жовтня 2010 10:59
Під час виконання робіт із розширення міжнарожного автомобільного пункту пропуску «Ягодин» служба держпожнагляду висунула до забудовників вимоги стосовно спорудження додаткової протипожежної стіни кошторисною вартістю більше 100 тисяч гривень.
21 жовтня під час виїзної робочої наради голови облдержадміністрації Бориса Клімчука з’ясувалося, що ці вимоги були необгрунтовані, повідомляє прес-служба Волинської ОДА.
Генеральний підрядник будівництва ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536», який очолює Віктор Чорнуха, вказав на відсутність потреби у стіні. Поряд з інфраструктурою митниці розташоване пожежне депо автотерміналу, яке може обслуговувати автоперехід у випадку надзвичайної ситуації.
До того ж територія навколо автопереходу в силу свого функціонального призначення не суміщається з об’єктами, що можуть нести додаткову загрозу пожеж, – житловий фонд чи лісонасадження.
Голова облдержадміністрації каже, що службовцям треба приймати рішення, які б були оптимальними з точки зору безпеки і не призводили б до зайвих затрат на будівництво.
Фахівці головного управління з надзвичайних ситуацій в області, а це – головний інспектор Костянтин Романчук та заступник начальника управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій в області Микола Кревський – погодилися з аргументами губернатора.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
економіст Показати IP 22 Жовтня 2010 11:14
Краще навчив би свого подєльніка Романюка економити зерно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus