USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук велів почати опалення достроково

4 Жовтня 2010 10:13
У зв'язку з погіршенням погодних умов голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук доручив розпочати опалювальний сезон у закладах соціальної сфери, охорони здоров’я та освіти у містах та районах області.
Передусім опалювальний сезон має розпочатися у дошкільних, шкільних, інших закладах освіти, стаціонарах охорони здоров’я, будинках-інтернатах для людей з обмеженими фізичними можливостями та престарілих, інформує сайт Волинської облдержадміністрації.
Нагадаємо, відповідно до чинного законодавства, опалювальний сезон розпочинається з моменту встановлення середньодобової температури протягом трьох днів +8 градусів С.
Уряд та місцева влада вирішили розпочати опалювання достроково з огляду на прогнозовані синоптиками нічні заморозки на поверхні грунту 0-(-5 градусів С) та в повітрі 0-(-2 градусів С).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 4 Жовтня 2010 11:54
КЛІМЧУК-САМОДУР...ОПАЛЕННЯ ТРЕБА КОНТРОЛЮВАТИ ПО ТЕМПЕРАТУРІ У ПРИМІЩЕННЯХ,А НЕ НА ВУЛИЦІ...САМІ ЗАКЛАДИ МАЮТЬ ВИЗНАЧАТИ ,КОЛИ ВКЛЮЧАТИ...
Лада Показати IP 4 Жовтня 2010 12:02
думаю цієї осені все регулюють вибори, всі так хвилюються щоб в лучан пальці не відмерзли аби проголосувати, і Клімчук і Кропива всі вже готові раніше тепло включити
лучанка Показати IP 4 Жовтня 2010 13:41
Правильно, за тепло платимо цілий рік, а вже тиждень - як в квартирах холодно. Борисе Петровичу, заставте Шибу включити тепло, а ми за Вас проголосуємо і за Вашу політсилу. Бо вже, вибачте, достали придурки БЮТівці, ПРПівці разом з Шибою, Грицюком, Никитюком, Вайманом, Прачуком, Грибом, Мамосюк , Зелінським ... Ліпше за чорта проголосувати, ніж за тих, котрі на минулих виборах прийшли у владу по списку БЮТ і ПРП.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus