USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук закликав садити буряки

1 Квітня 2010 10:22
Голова облдержадміністрації закликає волинських господарів у нинішньому році збільшити посівні площі цукрового буряка.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук звернувся до голів сільських та селищних рад, до селян-одноосібників і всіх волинських господарів із закликом збільшити площі посівів цукрового буряка в області.

Борис Клімчук вважає, що нині на Волині сприятлива ситуація для розвитку цукрової галузі. І саме виробники та переробники сировини зможуть отримати значний прибуток, - інформує прес-служба голови облдержадміністрації.

«Сьогодні, разом з головою обласної ради Анатолієм Грицюком, ми провели нараду з власниками та директорами цукрових заводів. Той факт, що при врожайності 30 центнерів з гектара можна буде отримати понад 5 тисяч гривень прибутку, мусить заохотити аграрників», - зазначив Клімчук.

Він запевнив виробників цукрового буряка, що на кожному заводі їх очікуватиме справедливий розрахунок та чесні договори.

«Нам важливо, щоб працювали заводи. А усі - виробники, заготівельники й переробними, отримували гарні прибутки. Ми захистимо ваші інтереси!», - пообіцяв губернатор.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що зробить усе можливе, щоб цей процес відбувся з користю для всіх, та побажав гарної посівної компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хрущов Показати IP 1 Квітня 2010 10:29
Пам"ятаю, як закликав всіх садити кукурудзу - царицю полів! Золоті були часи.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus