USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Клімчук звільняє Кучеренка

25 Травня 2010 11:01
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук запропонує начальнику головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ВОДА Миколі Кучеренку «роботу з меншим об’ємом».

Про це 25 травня губернатор повідомив під час наради з головами управлінь області.

Причиною відставки стали три листи від структури Кучеренка до Кабінету Міністрів України.

«У всіх цих листах дуже цінні думки і ставиться чітка постановка задач Кабінету Міністрів України, як це робить Микола Азаров чи перший віце-прем’єр. Ні, це робить Микола Кучеренко. Про забезпечення надійного енергопостачання – раз. Переформування цін на природній газ – два. І третій без назви - про систему роботи руху і так далі…І в кінці Клімчук - я маю аморфному Кабінету Міністрів «доручити Мінекономіки, як спеціальному центральному органу підгодовувати проект відповідний проект постанови», - прокоментував листи Борис Клімчук.

Губернатор пояснив посадовцю, як потрібно писати подібні документи. Заодно повідомив, що «для нормального чиновника після цього треба писати заяву про звільнення. Я прошу після наради вас написати наяву і я попробую для вас підшукати іншу роботу. Я вам запропоную роботу з меншим об’ємом роботи».

Критикував Клімчук також листи міських голів волинських міст. Зокрема, один з міських голів повідомляє, що «бракує трьох ставок у спортивній школі - лист на трьох аркушах, обґрунтування є. В кінці просить: пане губернаторе, треба вам «подсуєтітся» і три ставочки вибити».

Відтепер, за словами Клімчука, жодного листа до центральної влади без відома губернатора не піде. І звільнення Кучеренка стане «останнім уроком для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
sukoman Показати IP 25 Травня 2010 13:57
Значит уже есть кому занять должность. А повод найдется, даже из пальца высосется.
перевізник Показати IP 25 Травня 2010 18:11
Башкаленко хоче одноособово визначати перевізників,а Кучеренко по закону.Ось і весь сир-бор.Неугодних прибирають.
alex Показати IP 25 Травня 2010 18:37
Якщо так і далі підуть справи, скоро всі керівні пости в області займуть вчителі української мови. А професіоналів - цар Борис відправить за шкільні парти.
Читач Показати IP 25 Травня 2010 21:37
А чому так багато орфографічних і стилістичних помилок? В школі таке на трієчку б не натягнуло.
Хохма Показати IP 25 Травня 2010 23:38
Одного з небагатьох нормальних держслужбовців гонять.
Андрей Показати IP 25 Травня 2010 23:53
Мабуть Alex добре знає того "професіОНАЛА" лісокрада і казнокрада Кучеренка.....
семен Показати IP 26 Травня 2010 16:03
шкода нормального чиновника, котрий насправді старався щось змінити і працював

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus