USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Клімчуку заступників скорочувати не доведеться

6 Жовтня 2010 15:23
У волинського губернатора Бориса Клімчука всього п’ять заступників – саме стільки вимагав президент Віктор Янукович 28 вересня, коли доручив керівникам відомств скоротити кількість заступників до 5-6.
Рекордсменами ж за кількістю заступників голів адмінстрацій є Харківська й Луганська області, де кількість заступників губернатора сягає 8, а також Київ і Крим, де заступників відповідно 9 і 8, інформує «Дело».
По 7 заступників мають губернатори Дніпропетровської, Донецької, Одеської, Львівської, і Київської областей.
Серед східних регіонів найменше заступників губернатора – лише 5 – у Запорізькій області. Такий же штат заступників ще в 11 областях. У першу чергу мова йде про західні і центральні області, в тому числі й Волинську.
Нагадаємо, що скоротити двох заступників мають намір у Держмитслужбі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
перехожий Показати IP 6 Жовтня 2010 19:53
В Нововолинського мера теж 7 заступників ...
людмила Показати IP 6 Жовтня 2010 22:47
"Менше народа, больше кисорода" Борисе Петровичу!!! Подумайте над цифрою 3 - і я думаю, народ Вас підтримає.... А ще, спасибі за те, що СПАСЛИ КИЇВСЬКИЙ МАЙДАН від демокритичного нашесття в особі Бондаря .... Уявляю Бондаря мером - і весь Луцьк перетвориться в розсадник будяків і кропиви !!!! Є засіб, яким полити землю - і буряни не ростуть .... Борисе Петровичу - купіть цей засіб, заради Бога, і полийте землю Луцька, щоб після виборів в тЛуцькій міській рад не проросли буряни....
Яник Показати IP 7 Жовтня 2010 10:35
Яб Курилюку за "профффесіоналізм" дав би підсрачника...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus