USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кому давати матеріальну допомогу – вирішуватимуть гуртом

18 Березня 2010 09:55
Згідно з рішенням обласної ради, із 1 березня питання призначення одноразових матеріальних допомог розглядатимуться комісійно.
Спеціально створену комісію очолює заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук. До її складу увійшли представники головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, головного фінансового управління, управління охорони здоров’я, відділу звернень громадян облдержадміністрації.
На своєму першому засіданні члени комісії розглянули 58 заяв громадян.  Комісія вирішила надати одноразову матеріальну грошову допомогу 47 громадянам на загальну суму  42 тисячі гривень.
11 громадянам відмовлено у наданні одноразової грошової матеріальної допомоги за результатами проведеного обстеження матеріально-побутових умов, у зв’язку з призначенням державної допомоги на дітей, субсидій, інших соціальних виплат та у зв’язку з пропозиціями райдержадміністрацій і виконкомів міських (міст обласного значення) рад, - інформує головне управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus