USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Луцькі футболісти привезли бронзу з Польщі

5 Березня 2016 21:00
Міжнародний турнір з міні-футболу «Kresy 2016» днями відбувся у Хелмі. До Польщі, окрім спортсменів країни, що приймала гостей, приїхали представники України та Білорусі.

Серед тих, хто представляв Україну на змаганнях, хороший рівень продемонстрували лучани. Так, учні луцької дитячо-юнацької спортшколи №2 здобули дві бронзові нагороди серед юнаків 2004 та 2006 років народження, а також вибороли п’яте місце серед юнаків 2005 року народження. Варто зауважити, що це були останні змагання зимової кампанії учнів цього позашкільного навчального закладу, - повідомили у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Хочу наголосити, що у цьому турнірі хлопці брали участь фактично ще дітьми, а завтра ці юні футболісти можуть поповнити лави основного складу головної команди Волині, а дехто, хочеться сподіватися, і національної збірної команди України», – зазначив тренер КДЮСШ №2 Михайло Мельник.

Зі слів юних спортсменів, такі змагання дають їм нові можливості для розвитку, адже вони мають нагоду обмінятися досвідом, поспілкуватися з футболістами з інших країн. Кожен виїзд на змагання – мотивація працювати над собою ще натхненніше.

Тренери кажуть, що змагання – не лише привід позмагатися за призове місце, а й нагода оцінити свій рівень у порівнянні з суперниками. Це дозволяє зважити власні сили та майстерність і додає стимулу до подальшої роботи над собою.

«Це був великий досвід для нас – взяти участь у цих турнірах. Найголовніше для спортсменів такого віку – стимул та заохочення, в цьому випадку це виїзди на змагання, а тим більше за кордон. Ми щиро вдячні Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який не стоїть осторонь розвитку спорту та надав нам підтримку для цих поїздок. Саме цей Фонд сьогодні сприяє розвитку та популяризації фізичної культури, масового спорту та спорту вищих досягнень, і це не може не радувати», – додав Михайло Мельник.

Додамо, у 2016 році розвиток спортивної інфраструктури Волині та підтримка волинських спортсменів стануть стратегічними напрямками у діяльності Фонду «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus