USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцьких перевізників рятуватиме від свавілля Комітет порятунку

19 Травня 2010 13:46
25 травня о 10 ранку на Київському майдані під стінами Волинської ОДА відбудеться мітинг-протест проти тиску на перевізників із боку влади та силових структур.

Про це йшлося під час прес-конференції Луцького міського Комітету порятунку Нації і Держави.

«Цей тиск на перевізників проявився напередодні акції 11 травня у Києві. На бусах до Києва неможливо було доїхати. Перевізники, незважаючи на наявність попередніх домовленостей, відмовлялися перевозити людей до столиці. Мотивуючи це тим, що у них будуть проблеми», - сказав голова Луцького міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт.

Керівник міської організації ВО «Свобода» Святослав Боруцький розповів про реальний факт тиску на перевізників. Автобус, який курсував за маршруток «Хуст-Київ» зупинився у Рівному і далі не поїхав.

«Як ми потім дізналися, на державне підприємство, автобусами якого ми добиралися до Києва, представниками ДАІ був накладений чималенький штраф. Їм порадили більше ніколи не возити до столиці представників опозиційних сил. Мовляв, наступного разу штрафом вони не обійдуться», - сказав представник партії «За Україну» Павло Данильчук.

Представник політичної сили «Антикорупційний вибір – Народної Самооборони» Назар Романюк зауважив, що перед мітингом 11 травня у Києві постала проблема для луцьких студентів - вони просто не могли виїхати на навчання до столиці.

«Влада не розбирається хто їде на мітинг, а хто – вчитися», - додав Романюк.

Політики кажуть, що таке враження, ніби їхати можна куди завгодно, тільки не на Київ. Особливо, якщо ти представник опозиційних сил.

Мітингом-протестом представники опозиційних сил виступлять проти тиску влади і силових структур на перевізників. Григорій Пустовіт розповів, що заявка на проведення мітингу вже є. Представники влади і міліції повідомленні про акцію непокори.

Довідково:

Луцький міський комітет порятунку Нації і Держави утворився 7 травня. До його складу увійшли представники восьми політичних сил демократичного спрямування та трьох громадських організацій.

Його співголовами є голова Луцького міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт, голова Луцької міської організації ВО «Свобода» Святослав Боруцький, представник УНП Віктор Федонюк, представник партії «За Україну» Павло Данильчук та представник «Антикорупційного вибору – Народної Самооборони» Назар Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
анонім Показати IP 19 Травня 2010 13:55
Наступного разу рекомендую автобуси замовити через осіб, котрі є членом опозиційних партій і працюють в офісі облорганізації Партії регіонів (цей факт мені достеменно відомий), на лобове скло повішати символіку ПР з портретом Віктора федоровича!!!
OrestN Показати IP 19 Травня 2010 18:47
Класна ідея! але нажаль, кримінально-олігархічний донецький клан продовжуватиме закручувати гайки! Усі мешканці міста мають прийти на акцію протесту і змести антинародних можновладців.
СаньОК Показати IP 19 Травня 2010 19:52
Як співалося в одній совєтській пісні ''То ли еще будет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus