USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Мені шкода вас, люди», - губернатор про сало і борошно

21 Лютого 2011 11:47
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук запевнив, що дефіциту борошна на Волині немає, а, отже, максимальна ціна за кілограм цього продукту повинна становити близько 3,50 гривень.

Про це він повідомив 21 лютого на оперативній нараді.
«Зараз я буду трохи плакати, трохи сміятися. Плакати я буду над гривнями, які люди витратили протягом останнього тижня, купуючи борошно у спекулянтів. Мені шкода вас, люди. Мені шкода, що ви піддаєтеся чуткам, паніці, мені дуже шкода», - зазначив Клімчук.

«Мукомели сидять і потирають руки: які ми з вами дурні, що змітаємо по чотири гривні, по 4,5 муку. Сидять і потирають руки. Це лежалий товар, його надлишок в Україні», - зазначив губернатор.

Голова облдержадміністрації зазначив, що максимальна ціна за тонну зерна другого та третього класів – дві тисячі гривень. Враховуючи видатки на перемеленння, торгову надбавку ціна за кілограм не повинна перевищувати 3,5 гривень.

Також Клімчук запевнив, що інформація про підвищення цін на сало – лише чергові чутки, адже ринок перенасичений цим товаром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Марта Показати IP 21 Лютого 2011 12:09
Борису смішно?! І це каже губернатор? Влада кинула людей на виживання і ще сміє так цинічно висловлюватися?! Кожен рахує копійку, старається зробити запас, бо завтра ціни скочать до неба. А він сміється... гад... Хай виступить і пояснить людям ситуацію або ж візьме за дупу комерсантів, а не лицедійствує. Противно!
так Показати IP 21 Лютого 2011 12:10
треба не просто шкодувати людей, а вживати заходи, щоб не допускати спекуляцій. Задайте собі запитання чому люди вірять чуткам, а не заявам Азарова, Присяжнюка, Клімчука - напевно, тому, що багато роблять заяв, а ціни не звертають на ці заяви ніякої уваги. Так, може ( по Жванецькому) в консеваторії щось підправити? А може ці всі особи в долі?
Ласковая Показати IP 21 Лютого 2011 12:23
Ага, смішно йому. Я зазвичай кожної неділі, так як вихідний і є час, печу то пироги, то тортик. Вчора пішла в магазин по борошно, а там голі полиці. Я не збиралась запасатись ним,як білка на зиму. Хотіла пачку купити. Нормально, це радянські часи нагадує, коли щось видавали по 1 кг в руки, а масло по скількись грамів. Скоро до талонів дійде.
qwertyx Показати IP 21 Лютого 2011 12:30
Наглядний приклад, коли до влади приходять випадковы люди, неучі, коли особисті амбіції перевищують здоровий глузд.
НЕласковий Показати IP 21 Лютого 2011 13:03
Ласковій. Викинь з голови свою радянську ментальність. Немає голих полиць. Вистачить тобі хліба - голодна не будеш. І до талонів не дійде. Не переймайся тим, на що ти не можеш впливати і живи спокійно.
1 Показати IP 21 Лютого 2011 16:37
Маючи таке воло, як в Клімчука , можна не переживати про дефіцит продуктів.
**** Показати IP 21 Лютого 2011 16:47
смішно? людей шкода? в неділю ні в супермаркеті ні в продуктових невеличких магазинчиках не вдалось купити пакета борошна щоб зробити пельмені, обіцяли що "завезуть ввечері". Заткніть свої сміхи, жалі та промови собі в ду-пу "керівники краю". Догосподарювались. Чому ж ви не навели порядку та нікого не покарали з всяких там комерсантів, мукомелів, бізнесменів, спекулянтів?, а напевне тому щой самі на цьму ажіотажі "руки нагріли". І що з того, що"хліба на полицях вистачить"? Може комусь хочеться пирогів, комусь пельменів, а комусь гречки, чи це вже тепер стало "радянськоментальними" забаганками чи "непозволительной" розкішшю?
да уж Показати IP 21 Лютого 2011 17:38
що там казати, зерно минулорічного врожаю одразу після жнив купити було дуже важко. Виробники казали що на весну подорожає і відмовлялись відгружати будь яку кількість. Обргунтовували тим, що в Росії засуха і все піде на експорт відповідно і ціни піднімуться скрізь. Мабуть казали правду. Сьогодні був на мукомельному підприємстві. Стоять черги вантажівок і бусів. Усі загружаються по повній. Отже крупи і борошно продають по сьогоднішній ціні. Тепер питання: той хто купив сьогодні товар чи захоче продати його дешевше????
Л А Д О М И Р Показати IP 21 Лютого 2011 17:57
заголовок – респект!
Soldier of fortune Показати IP 21 Лютого 2011 18:02
Як тільки влада каже що подешевшає і з`явиться - вірна ознака - НЕ ПОДЕШЕВШАЄ і НЕ З`явиться....
ЧУЙна Показати IP 21 Лютого 2011 19:12
Так, судячи із заголовка, він то в шоколаді)) А в чому, мляха, ми?....
волиняка з володииира Показати IP 21 Лютого 2011 19:52
А дійсно,може губернатор шось знає таке що з нами волиняками як і зі всіма українцями може скоро статися. Тож Боріска нас і шкодує. А може дійсно, ситий,вгодований губернатор не розуміе голодних волиняк. Так чи шо
1 Показати IP 21 Лютого 2011 22:13
У товарів є дуже стабільна властивість- вони постійно переміщуються туди, де ціна на них вища. Гречка пішла в Росію , бо там була засуха та пожежі, пшениця піде у Європу, яка на днях відмінила ввізне мито.
вареник Показати IP 22 Лютого 2011 09:56
у магазинах стара ціна борошна була 3.75 - зараз по 5 і то не скрізь є.то чого сміятися
небайдужа Показати IP 25 Лютого 2011 18:06
«Зараз я буду трохи плакати, трохи сміятися. Плакати я буду над гривнями, які люди витратили протягом останнього тижня, купуючи борошно у спекулянтів. Мені шкода вас, люди. Мені шкода, що ви піддаєтеся чуткам, паніці, мені дуже шкода», - зазначив Клімчук. Протріть очі! ЦЕ МЕНІ ВАС ДУЖЕ ШКОДА!Іншими словами, Вам порада: візьміть з собою в кишеню(гаманець)100грн.і підіть переодягнувшись та замаскувавшись по магазинах. Купіть борошно, цукор, яйця, хліб, молоко і ...валідол(повірте, знадобиться!). Цікаво, чи вистачить... І чи купите... І чи витримає серце нервів,а хворі ноги - бездумної ходьби по місту. До речі, транспорт не беріть, а пішки, або маршрукою чи тролейбусом!Тоді буде не до сміху!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus