USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодь сприймає вибори, як розборку двох паханів, - студент

9 Листопада 2010 16:46
На місцевих виборах 31 жовтня на Волині особливо пасивною була молодь.

Про це йшлося 9 листопада у Луцьку на засіданні круглого столу на тему «Участь молоді у виборчому процесі в Україні».

Голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход розповів, що, наприклад, з гуртожитку одного з вищих навчальних закладів Волині прийшло проголосувати менше як 1% молодих виборців.

А серед присутніх на круглому столі тільки половина ходила голосувати, а шестеро брали участь у виборчому процесі в ролі спостерігачів, агітаторів чи членів ДВК.

Студент ВНУ, член клубу «Політолог» Володимир Галишин пояснив таку низьку активність молоді тим, що молодь сприймає політику в Україні «як розборку двох паханів». «Тому й ігноруємо їх. Молодь вже зневірилась, що можемо змінити щось в цій країні. А ті, що вірять, ідуть працювати в систему і з часом самі стають частинками системи», - сказав Галишин.

Єдиним виходом, на думку Галишина, є активна участь молоді в діяльності третього сектору.

Голова Російського культурного центру Ольга Саган сказала: «Молодь програла вибори. Системі не потрібна активна молодь. Молодь, якою можна керувати. Тільки молодь, що розвиватиме себе і буде вміти мислити самостійно, зможе врятувати цю державу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Павло Показати IP 9 Листопада 2010 16:53
Пацанчик Гузя. Цікаво, що він робив якби став Президентом. А говорити він вміє. Знайшли політолога...
Фанат до Павло Показати IP 9 Листопада 2010 17:27
Він вже не пацанчик Гузя :)
Юрко до Фанат Показати IP 9 Листопада 2010 22:10
Звідки інфа? Так був його..
Фанат до Юрко Показати IP 10 Листопада 2010 00:36
Сам сьогодні про це чув під час круглого столу
Правдивий Показати IP 9 Листопада 2010 20:29
Чесно, кажучи Ви гляньте на дати народження кандидатів в депутати в Луцьку міську раду тоді будете говорити про молодь. Чесно , хочу прочитати відповідь по мому коментарю???
Анатолій Котлюк Показати IP 10 Листопада 2010 08:38
Тут про молодих депутатів: http://www.volynnews.com/news/analytic/zelen_aksakaly_i_khytruny_pershyy_pohlyad_na_novyy_sklad_lutskrady/
Павло Показати IP 10 Листопада 2010 12:36
Подивіться на Анатолія. Ось культура нашої молоді. А в Гузя там всі такі. Повдягають берци і ходять піднімаючи руки скрикуючи: "Хай братцю". Так мабуть Шиба з Данильчуком будуть вітатися в міській раді. А Галишин хлопака Гузя - це точно.
M Показати IP 10 Листопада 2010 21:20
Реально не було кого обирати, тому молодь і не йшла голосувати. Всі втомилися від того бреду, що вже два десятиліття робиться в країні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus