USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Микола Романюк шкодує, що вступив у «НУ» і збирається бути з Тігіпком

16 Квітня 2010 16:14
Екс-голова Волинської ОДА Микола Романюк збирається йти на вибори в обласну раду і висувати свою кандидатуру на посаду голови облради.
Про це Романюк заявив в інтерв’ю ВІПу.
«Щоб ми довго не говорили, скажу так: я буду йти на вибори в обласну раду і, якщо обставини так складуться, висуватиму свою кандидатуру на посаду голови обласної ради» - сказав банкір у відповідь на питання, чи не «приберігає» він для себе крісло голови облради.
Окрім того, Микола Романюк зізнався, що планує створити власну політичну силу, зокрема блок в обласній раді. «Ідея є, але детально ще над цим не розмірковував», - сказав екс-чиновник, проте згодом зізнався, що уже півроку тому почав формування списку.
Відповідаючи на питання про те, кого він візьме у свій майбутній блок, Романюк сказав: «Я повинен у них запитати, чи маю право про це сказати. Поки що без їхнього дозволу я не можу назвати імена. У мене список почав формуватися півроку тому».
Заодно він розповів, що подальші плани кутруднює невизначеність майбутньої виборчої системи. «Ми не знаємо, чи на виборах будуть відкриті партійні списки (у Конституції записана пропорційна система і відкриті партійні списки можуть бути), чи буде мажоритарна система. Але те, що я буду співпрацювати, а може, буду разом працювати з «Сильною Україною» і Тігіпком» - сказав Романюк.
«Думаю, що може бути Блок Тігіпка-Романюка. А може бути просто Блок Тігіпка, у якому я буду першим номером у списку», - розповів Микола Романюк про майбутні назви своєї політ сили.
Відповідаючи на питання про те, з ким він радився, вступаючи свого часу в «Нашу Україну» Микола Романюк сказав: «Це моє внутрішнє рішення... Я хотів просто підтримати «НУ». По-різному сприйняли його в колі знайомих… Більшість говорила, що я зробив помилку. Сказати чесно, на кілька відсотків шкодую тепер. Тому що коли я глибше вник у ситуацію в партії, зіткнувся з такими речами, про які потім всі засоби масової інформації писали – наприклад, не виплачували заробітну плату працівникам партії «Наша Україна» (і на сьогодні там заборгованість), і я що міг, то робив. Не хочу критикувати нікого, я просто побачив зсередини, що низка людей думає не про партію, а про себе».
Довідково:

16 червня 2009 року Микола Романюк вступив до політичної сили "Народний Союз Наша Україна".
26 березня 2010 року указом Президента України Миколу Романюка звільнили з посади голови Волинської облдержадміністрації. З 2 квітня Микола Романюк очолив Волинське головне регіональне управління «ПриватБанку».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
gf Показати IP 16 Квітня 2010 16:26
А чи не шкодує пан Романюк, що в комсомол поступив колись?
зНАЙКА Показати IP 16 Квітня 2010 17:25
Фраза "Куди вітер віє" обіцяв і розказував як має бути, хоча сам так нічого і не зробив. Те саме буде і з новим блоком, мабуть, хоче виїхати на високому в області рейтингу Тигібка, та він - не Тигібко, він Романюк!
Зиновій Пипка Показати IP 16 Квітня 2010 17:42
Нє, ну воно то зрозуміло. Де є приход - туди і пливемо. А шо зараз від тої нашої України. Мертві пчоли не гудуть.
вася Показати IP 16 Квітня 2010 19:16
Як присоска: тільки у владі і сидів би. А що сам наробив? При ньому вже другий рік міжнародна автотраса не будується. Чому? Бо так накрались що капець. Ще має друга-злодюгу Остапчука з юстиції. З тим вкрав землю військового містечка. Геть таких слуг народу!
Хохма Показати IP 17 Квітня 2010 10:55
Товарищ,..., ти партбилет положил когда в штаны наложил? А знаєш хто твого братана тигибка в Одесі представляв? В порівняні з ним дружбан Остапчук невинне дитя. А як ми себе любимо: на голову облради, блок Тигибка-Романюка-Ленина. Иди банком дальше рули, госдеятель.
Антиянек Показати IP 17 Квітня 2010 13:24
Піпіпко за рік може вже й не мати того рейтингу, так що блок Романюка-Тигіпка оптимальний для вас вихід, щоб потрапити в облраду
Senator Показати IP 21 Квітня 2010 10:47
ну то може ініціюйте Президію ВОО пп НУ, назвіть прізвища тих, хто не про Партію думає. Я переконаний більшість Вас підпримає і виключить тих нерадивих товаищів з партії. Хоча і Ви знаєте, і я знаю чистку потрібно починати з самої Президії. http://www.volyn-nsnu.org.ua/page/view/5 Так з кого почнемо? На скільки мені відомо як мінімум 8 з 12 кормляться або напрямуабо завдяки Нашої України. А що вони дали партії? Отож, народ чекає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus