USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині молодики отруїлися невідомою речовиною

10 Грудня 2015 18:28
Троє молодиків отруїлися невідомою речовиною. Після паління невідомої речовини хлопці потрапили у лікарню. Один із них неповнолітній. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, - інформують у прес-службі волинської поліції.

До Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги. Медики повідомили, що троє парубків перебувають у стані наркотичного сп’яніння.

Одурманених хлопців знайшли в одній із квартир у місті Ковелі. Молодики перебували у стані сильного наркотичного сп’яніння. Усіх трьох, двоє із яких 1993 та один 1999 року народження, госпіталізували у місцеву лікарню.

Зі слів молодиків, вони вживали курильну суміш, яку попередньо придбали через мережу Інтернет. В оселі поліцейські знайшли та вилучили згорток з речовиною рослинного походження. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2015 18:45
Та не дай, Боже, до нас спайс добрався... Наркотик самих бідних і нещасних підлітків
тая Показати IP 10 Грудня 2015 21:55
Дістався насвай - дешевий, не заборонений, у вільній продажі, з рекламою як зробити в домашніх умовах. От і прийшла біда у родини підлітків не лише у Луцьку - по всій Україні .
Ас Показати IP 10 Грудня 2015 22:18
Дегенерати тянуться до самогубства потім колотись почнуть потім на кладовище...
Bobby Marley Показати IP 11 Грудня 2015 05:41
Козаки курили люлькі ще до відкриття Амарики...Що ж там було ? Вибачте, а це не від горілки (нормальний, обкладений налогом наркотик) кожний рік ЗДИХАЮТЬ тисячі людей ?
ввв до Bobby Marley Показати IP 11 Грудня 2015 11:07
вважаєш, козаки спайс дули?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus