USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На базарах Волині може бути неякісне м’ясо, - начальник ветсанмедицини

28 Січня 2011 14:56
Начальник головного управління ветмедицини у Волинській області Богдан Лозинський не виключає, що на ринках області може продаватися неякісне м’ясо.

Про це він заявив в ефірі Волинського телебачення, - повідомив 28 січня ВІП.

«Ви ж знаєте прекрасно, що на ринку не одні двері, і на них міліціонери не стоять. Я не виключаю, що під час реалізації протягом дня, котрийсь із несумлінних продавців посеред дня заніс поза лабораторією ветсанекспертизи продукти», – сказав Лозинський.

І додав, що «найкращий контролер у даному випадку – людина, яка купує м'ясо. Ви просто запитайте у продавця, чи проклеймована туша ветсанекспертизою, хай покаже заключення».

У кожного продавця на ринку повинні бути висновки ветсанекспертизи, - пояснив лікар.

Богдан Лозинський порадив, якщо ви купили неякісну продукцію – одразу звертайтеся в лабораторію ветсанекспертизи чи до ветеринарного управління.

Якщо виявляють таке порушення на ринку, то штрафні санкції від 340 гривень сплачує і продавець, і власник ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
кіт Показати IP 28 Січня 2011 15:22
дякую "волинським новинам", що співпрацюєте з волинським телебаченням. тоді як окремі розумники, які скоріше за все нічого розумного і вічного не втяли за своє "розумне" життя, але поливають його при найменшій нагоді, ви все-таки знаходите і на волинському каналі цікаві речі і даєте їх для своїх читачів. спасибі і одним і другим. а ветеринар і справді правду каже. але людям, як захворіють від того не легше...
номі Показати IP 28 Січня 2011 15:39
нехай скаже пан Богдан хто торгує на ринках тим мясом і скільки ветеринарні експерти ринку мають кожний день неоподаткованого заробітку. Звичайно він мусить попереджати людей, а поміж рядками можна прочитати не довіряйте "базарним ветеринарам"
Петро Чечелюк Показати IP 28 Січня 2011 20:19
Богдан Лозинський - на рідкість, фахівець своєї справи. Таку глибоку викладку проблем ветеринарної медицини по волинському телебаченню ніхто ніколи не робив. Без брехні, телевізійних прибамбасів і фантазії. Нерідко в таких передачах чиновники граються в "руську рулетку". Богдану це чуже. Є багато людей, особливо, сучасної молоді (навіть сільської), які з іронією ставляться до цієї професії. Нехай вони запамятають: існує непереможна чарівність простих людей, до яких належить Богдан Лозинський як професіонал. Таким нагадую слова лауреата Нобелівської премії, фізіолога Павлова: "Медицинский врач лечит людей, а ветеринарный врач лечит человечество". Корова Мілька чи кінь Буян нікому не скажуть, що в них болить живіт, зуби, чи нога. Але про ці болі знають люди не вельми масової професії під назвою "ветеринарний лікар". Я низько кланяюсь перед ними і особисто перед Богданом Лозинскьким!
номі Показати IP 28 Січня 2011 21:09
Вислів "медицина лікує людей , а ветеринарія людство"належить вченому С.С.Євсієнку.Простий ветеринарний лікар з вищою освітою має заробітну плату 900 гривнів , а Богдан "Золоте яблуко"
номі Показати IP 28 Січня 2011 22:20
вислів "Медицина лікує людей , а ветеринарія людство"належить вченому С.С.Євсієнку.А лікар ветеринарної медицини отримує заробітну плату 900 гривнів і розуміє мову корови Мільки і коня Буяна тільки ніхто за простого лікаря заступитися не хоче коли він не має "мазаних дядків"
Петро Чечелюк Показати IP 29 Січня 2011 09:18
Для НОМІ. Мушу з вами не погодитись, позаяк цитата, приведена мною в коментарі, все ж належить Івану Павлову. Ви, очевидно, відкрили в ІНТЕРНЕТ першу ж сторінку, яка вам потрапила в поле зору, і там справді є Євсеенко і є схожа цитата. Проте там дещо інша інтерпретація: «Человеческая медицина сохраняет человека, а ветеринарная медицина – человечество». В Павлова ж - "Медицинский врач лечит людей, а ветеринарный врач лечит человечество". Я привів, як бачите, останню цитату. Це з тим, якщо стояти на принципових позиціях. Я беру дані з енциклопедій і іншої інтелектуальної літератури і більше вірю саме їм, а не тому, що дає мережа. Остання приписує цитату: «В здоровом человеке здоровый дух» Володимиру Маяковському, а насправді вона взята з Ювенала: «Mens sana in corporc sano“. А ще в мережі можна знайти цікавий матеріал, що на території нинішньої України 7 тисяч років тому жили укри, від яких походять українці. Чи, скажімо, батьківщина слонів – Україна. Від такої інформації стає сумно. Раджу й вам користуватись даними з біль серйозних джерел. Щодо пана Богдана Лозинського, то я зовсім не починав мову про зарплату і про 900 "гривнів" (правильно - "гривень"), а як про фахівця, тобто людину, яка глибоко знає справу, якою займається. Я відстоюю професіоналізм, який повільно вмирає. Ви ж знаєте, що сьогодні в українському уряді може зявитись 30-річний міністр, і ніхто не знає, з якої табакерки він вискочив. А національна валюта - жіночого роду - як мати, як Батьківщина - гривня, гривень, гривнею. Це треба знати усім! Дякую моєму опоненту і як кажуть українці,"вибачаюсь, якщо щось не так".
Дусічка Показати IP 6 Квітня 2011 13:53
Для НОМІ: думайте що пишете Для Петра: Дуже освічений, інтелегентний та порядний чоловік. Здоров'я Вам та Божого благословіння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus