USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Кромберг енд Шуберт» хочуть створити ще півтисячі робочих місць

15 Вересня 2010 16:18
На німецькому заводі «Кромберг енд Шуберт України», який знаходиться у Луцьку, планують розширити площі для реалізації трьох нових інвестиційних проектів, що дасть можливість створити ще 500 додаткових робочих місць в регіоні.
Про це 15 вересня сказала Делегат німецької Економіки в Україні Карін Рау під час зустрічі з головою Волинської облдержадміністрації Борисом Клімчуком. Також вона розповіла, що серед проблем, які стоять на заваді розвитку підрприємства, – відшкодування ПДВ. Про це інформує прес-служба Волинської ОДА.
Сторони обговорювали питання поглиблення економічного та інвестиційного співробітництва між Волинською областю і Федеративною Республікою Німеччиною.
У свою чергу, губернатор підкреслив, що «Волинь зацікавлена в розвитку співпраці, адже важливо, щоб волиняни саме тут і сьогодні могли заробляти свої гроші». Тому, озвучені інвесторами проблеми, уже завтра обіцяє порушувати у столиці.
Карін Рау також повідомила, що багато німецьких бізнесменів зацікавлені у співпраці з Волинню, зокрема у галузі лісового господарства та деревообробки.
Незабаром, Волинь матиме можливість презентувати свої інвестиційні проекти у Німеччині. Зокрема, як повідомив голова облдержадміністрації, будемо за кордоном представляти сільське господарство, а це – свинарство та м’ясне тваринництво; органічні добрива, що базуються на основі торфу та сапропелю; виробництво елітної кераміки та низку інших проектів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Vigilante Показати IP 15 Вересня 2010 22:48
Тему потрібно було назвати так: "Кромбергу" не вистачає ще півтисячі рабів!
лада Показати IP 16 Вересня 2010 10:53
це точно. приїхати тут фріци чортові,платять копійки за таке шкідливе виробництво, вічно ті українці рабами будуть ще й на своїй землі
О да... Показати IP 16 Вересня 2010 11:10
кому не подобається - можуть спокійно звільнятися з цього рабства, але щось не видно аби раби бігли звідти табунами чи всі думали що німецьке виробництво буде тут платити німецькі зарплати? вони задля дешевої робочої сили тут це виробництво і відкрили
Ольга Показати IP 16 Вересня 2010 11:19
Це дійсно так.Не завоювали нас німці, то ми добровільно стали їх рабами. Я там працювала,невиносний, рабсикий труд і копійки платять.Хай у себе фріци відкриють такий завод і стільки платять своїм людям.А нашій владі наплювати на нас,робіть дураки в таких шкідливих умовах, а фріци бабки набиваютьююХай туди тузіки йдуть робити. Ото ж їздять збирають по селах селюків, під самими хатами, аби тільки працювал раби на панів фріців
журналіст Показати IP 16 Вересня 2010 19:24
Був на церемонії відкриття цього підприємства, згодом ще був кілька разів. Німці є німці - найскупіша нація в світі. Такий же завод в Дортмунді платить своїм в середньому 3,8 тисячі євро, а наші отримують копійки (у 20 разів менше). А наші чиновники пишаються робочими місцями, як італійці пишаються Ла Скалою. Тобто - робочі місця - будь-якою ціною.
аудит ! рыгати!))) Показати IP 28 Вересня 2010 03:54
нармальна кантора
777 Показати IP 31 Серпня 2011 05:41
Це дійсно так.Не завоювали нас німці, то ми добровільно стали їх рабами. Я там працювала,невиносний, рабсикий труд і копійки платять.Хай у себе фріци відкриють такий завод і стільки платять своїм людям.А нашій владі наплювати на нас,робіть дураки в таких шкідливих умовах, а фріци бабки набиваютьююХай туди тузіки йдуть робити. Ото ж їздять збирають по селах селюків, під самими хатами, аби тільки працювал раби на панів фріців
сергій Показати IP 31 Серпня 2011 05:43
Голова Луцької РДА розповів, що пан Ляйтнер сказав йому про такі можливі кроки як скорочення робочого дня до 7 годин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus