USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На професійне свято міліціонерам вручили грамоти і відзнаки, а їх командиру – ноутбук

16 Січня 2011 09:29
16 січня особовий склад роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України у Волинській області відзначає своє професійне свято – День служби.

З цієї нагоди в обласному управлінні міліції відбулись урочисті збори, - повідомили у ВГЗ УМВС України у Волинській області.

Заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області полковник міліції Микола Лисюк привітав особовий склад роти з черговим професійним «днем народження».

Він вручив командиру РМОП «Беркут» майору міліції Дмитрові Бєляєву святковий подарунок – ноутбук, а найкращим співробітникам – відзнаки.

Зокрема, відзнакою МВС України «За відзнаку в службі» I ступеня нагородили старшого лейтенанта міліції Пилипа Квартника та старшого сержанта міліції Ігоря Красюка, II ступеня – сержантів міліції Юрія Гербранта і Юрія Михалика. Андрію Процику достроково присвоїли звання «прапорщик міліції».

Як повідомив командир роти «Беркута» майор міліції Дмитро Бєляєв, його рота входить у десятку кращих серед 27-ми підрозділів України. Зокрема, Департамент громадської безпеки МВС дав волинянам високу оцінку за результатами командно-штабних тактико-спеціальних навчань за оперативним планом «Хвиля».

Довідково:

Підрозділи міліції особливого призначення створені для припинення групових порушень громадського порядку та масових заворушень, проведення спеціальних операцій із затримання озброєних злочинців, членів організованих злочинних груп, звільнення заручників, припинення збройних нападів, ліквідації аварій, наслідків стихійних лих, забезпечення правопорядку під час проведення загальнодержавних, громадсько-політичних, спортивно-видовищних, культурно-масових та інших заходів. А також для припинення терористичних актів, мобільного несення патрульної служби, масованого відпрацювання місць зі складною оперативною обстановкою (ринків, вокзалів, аеропортів тощо) та інших завдань.
У 2010-му році «Беркут» брав участь у затриманнях підозрюваних у різноманітних злочинах – по лінії ДСБЕЗ, БНОН, пов’язаних з незаконним обігом зброї та вибухівки тощо. Надавали допомогу оперативним службам, здійснювали заходи силової підтримки. Затримували нелегалів, тобто осіб, які незаконно перебувають на території України. Під час курортного сезону охороняли громадський порядок на Шацьких озерах. Брали участь у боротьбі з браконьєрством, а в грудні – січні залучались до операції «Ялинка».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
дідо Показати IP 16 Січня 2011 11:42
а нотбук забрали у когось ?
Дід Василь Показати IP 16 Січня 2011 11:47
Ну звичайно ноутбук не купували! Міліція все ж таки. Спецпіздрозділ. Мають пістолети... Погони...Охороняються законом про міліцію...
Colonel Показати IP 16 Січня 2011 11:53
Ноутбук, а також гроші на премії, грамоти і т.д зібрали з підвипивших клієнтів біля "Колізею". За рогом кийком по голові, і по карманам. "Гоп стоп, ми подошлі із за угла"
Advokat Показати IP 16 Січня 2011 16:05
sho za dubilni komentu..... kolu piven v odne misze kljyne to do kogo pobizute sobaki duki?????!!!!!!
лучанин Показати IP 16 Січня 2011 17:39
а для чого ноутбук... хіба шоб косинку міг грати:)
Шістьорка Показати IP 17 Січня 2011 08:35
Командир, якому купили ноутбук, колись написав рапорт на 19 рядків, і допустив 59 граматичних помилок. Хто бажає почитати, можу кинути. Є скан цього "потрясающего документа" у мене в компютері. Ото сміху буде!
Сімьорка до Шістьорка Показати IP 17 Січня 2011 12:17
Давай кидай... Оцеж круто буде почитати.... а потім показати ще комусь...
маняк Показати IP 17 Січня 2011 10:35
Ой,ноут в когось конфіскували!Дописувач Адвокат дуууже етичний,як і більшість адвокатів)).Шістьорка,кидай сюди!Хай бачать люди!!!
Петрович Показати IP 17 Січня 2011 13:39
sho za dubilni komentu..... kolu piven v odne misze kljyne to do kogo pobizute sobaki duki?????!!!!!! Рівень довіри до міліції по будь-яким соціологічним дослідженням дорівнює 0 .Адвокату - ну і коли і кому ( крім звичайно власних карманів) допоміг беркут в тій структурі і тому вигляді як він існує сьогодні.? Збіговисько , яке грабує громадян в "кращих традиціях" буремних 90-х. Прикриваючись державною службою, що ще більш гидко. Ну а всілякі з дозволу сказати адвокатики ( право називатись адвокатами деякі з них давно втратили разом із залишками совісті) кормляться біля них. З неповагою Громадянин
Advokat Показати IP 17 Січня 2011 17:01
to Petrovuch.......... jakbu ne bylo b milizii i berkyta to ysjydu b panyvalo svavillja i jak vu kazute "byremni 90-ti". ja znajy bagato vupadkiv kolu ljydu jm ryku zilyvalu!!!!!!!!!!!!! traplljajytsja pooduno4ni vupadki kolu milizioneru-perevertni 4unjat samosyd i zajmajytsja grabiznu4tvom ale po odnomy pro vsih ne sydjat.......zadymajtes 4olovi4e!!!!!!!!!!!!!
вояка Показати IP 17 Січня 2011 18:09
мені також довелося служити у спеціальному підрозділі внутрішніх військ... цим хломцям, які за мізерну зарплату підставляють свої голови під бандитські кулі у коліна треба кланятися... крім того, хто щось про беркут може поганого сказати за останні роки на конкретних фактах??? доведіть протилежне???
Фанат Показати IP 18 Січня 2011 01:51
All Cops Are Bastards
смайл Показати IP 18 Січня 2011 08:44
якщо тільки що станеться, відразу кого кличемо?... Правильно, міліцію! А Беркут тримає порядок і дисципліну на вулицях!!! так що дякуємо беркутята, що ви справжні мужики і не боїтеся ніякого кримінального бидла!!!
Петрович Показати IP 18 Січня 2011 13:46
підставляють голови під бандитські кулі в спеціальному підрозділі внутрішніх військ??!! Деж це вони воювали. На якому майдані , і з якими бандитами? Де захищали громадян України? Де ж ці перестрілки? Ну хіба можливо в Білорусі у відрядженні жіночок та студенток кийками лушпашили. Але ж туди їх не відправляли - чужа держава. Враження, що наш смайлик дитячих фільмів надивився, або ж просто обкурений прессекретар ментовський, який думає ох як нас люблять, ох які ж ми герої. А замовні кримінальні справи, а закритий за бобло явний кримінал, а чітко структурована вертикаль вибивання бобла і передачі наверх. Звання і посади за бобло. Ну чим не ОЗГ.
Галя Показати IP 18 Січня 2011 16:00
Тихий ужас «Милиционеры убили моего мужа только за то, что он попросил вызвать ему в камеру врача» Ленина БЫЧКОВСКАЯ, «ФАКТЫ» (Житомир) 18.01.2011
Галя Показати IP 24 Січня 2011 10:47
признание министра внутренних дел Анатолия Могилева, вынесенное в заголовок одной из газет: «Сказать, что милиция коррумпирована - это мягко», подтверждается практикой дел Генпрокуратуры, СБУ и их соответствующих подразделений.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus