USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На святкування 70-річчя області на Волинь прибуде президент

23 Листопада 2009 10:48
На урочистості з нагоди 70-річниці утворення Волинської області та 810-ї річниці Галицько-Волинського князівства прибуде Президент України Віктор Ющенко. Про це 23 листопада йшлося під час наради під головування першого заступника голови Волинської ОДА Віталія Заремби, – інформує репортер «Волинських новин».
Начальник головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю ОДА Юрій Вербич розповів, що святкування відбудеться 4 грудня у приміщенні обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка. Наразі триває підготовка до урочистостей за участі глави держави, зокрема, аналіз доробків виконавців дійства.
Віктор Вербич нагадав присутнім про ряд організаційних, культурно-мистецьких, спортивно-масових, інформаційно-просвітницьких заходів у цьому році, котрі передують двом знаменним датам. Приміром, 4 вересня у місті Луцьку відбувся ІІ Волинський інвестиційний форум за участю представників владних і ділових кіл Російської Федерації, Республік Польща та Білорусь.
Також начальник головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації розповів про заходи, котрі через обмежене фінансування не вдалося реалізувати цьогоріч. Приміром, незавершене спорудження легкоатлетичних бігових доріжок на стадіоні «Авангард». Не відбулося презентації туристичних турів Волинню для представників із сусідніх країн. А ось представлення Волині у Республіці Польща було відсунуте у часі через епідемію грипу. Також у 2009 році не постав і пам’ятник християнському милосердю волинян. Проте, додамо, що цьоріч в області з′явилося і десять книг, присвячених історії Волині.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 23 Листопада 2009 14:12
спорудження легкоатлетичних бігових доріжок на стадіоні «Авангард» не завершили, пам’ятник християнському милосердю волинян не спорудили, не довели і до пуття той виритий котлован біля "білого дому" - сподіваюся це не надто вплине на загальний святковий настрій як волинян, так і гостей області
seal Показати IP 24 Листопада 2009 21:30
Збирався потрапити в драмтеатр на урочистості. Тепер не піду точно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus