USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На тестуванні ЗНО до Луцька запросять професійного сурдоперекладача

1 Квітня 2010 13:04
У Луцьку під час сесій ЗНО-2010 облаштують аудиторію для слабочуючих учасників тестування. Про це під час «прямої лінії» з читачами «Сім`я і дім» повідомила проректор із ЗНО Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Надія Бобак.

Це зроблено спеціально для того, аби якомога точніше передавати умови тестування цій категорії дітей.

«У Волинського інституту післядипломної освіти є домовленість із сурдоперекладачем, котрий працюватиме на тестуванні. Звичайно, він працюватиме тільки тоді, коли оголошуватимуться умови ЗНО, розповідатиме про те, як оформляти бланки», - повідала Надія Бобак.

Вона додала, що таких осіб на Волині до десяток. Стосовно того, чи будуть у 2010 році додаткові сесії тестування для осіб, які з тих чи інших причин не прийшли на основну сесію, то якщо й будуть, то для дуже незначної кількості людей.

«Вона якось афішуватися не буде, зареєструватися на неї буде дуже важко. Це тільки для тих, у кого сталася дуже велика біда в житті. Немає навіть часу, коли її влаштовувати», - відповіла проректор із ЗНО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus