USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині екологи закрили дві свердловини

4 Березня 2011 15:04
За порушення природоохоронного законодавства у сфері надрокористування при видобуванні підземних прісних вод 9 підприємствам Волині пред’явлено претензії на суму понад 14 тисяч гривень.
У лютому 2011 року спеціалісти Держекоінспекції у Волинській області провели 48 перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства при видобуванні підземних прісних вод, – повідомили у прес-службі екоінспекції.
При проведенні перевірок було зафіксовано значну кількість порушень природоохоронного законодавства.
Серед найпоширеніших – відсутність спеціального дозволу на видобування підземних прісних вод, порушення правил обліку видобутої води а також неналежне утримання зон санітарної охорони свердловин.
За ці правопорушення було складено 22 протоколи, винесено 15 постанов на загальну суму 1978 гривень.
Претензії за порушення природоохоронного законодавства у сфері надрокористування при видобуванні підземних прісних вод пред’явлено ВКП «Грань», СГТзОВ «Птиця», Шацькому районному споживчому товариству, Топільненській сільській раді, ЗАТ «Автопарк».
Призупинено експлуатацію 2 артезіанських свердловин, одна з яких належить ковельському підприємцю, інша перебуває на балансі ТзОВ «М'ясопром – Хобултова», що в селі Хобултова Володимир-Волинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
tatarynb Показати IP 4 Березня 2011 22:52
а я не можу ніяк дочекатися - коли вже ж тим екологам морди почнуть бити? це вони так доводять, що не зря хліб свій жують? не тим боком ми в цивілізацію йдемо... Гондурас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus