USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відкрили Центр ділового студента

17 Листопада 2010 14:37
На базі Луцького національного технічного університету 17 листопада відкрився Центр ділового студента.
Цей підрозділ навчального закладу покликаний сприяти працевлаштуванню студентів, формувати у них практичні навички пошуку роботи в умовах ринкової економіки, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Серед основних завдань Центру – проводити постійний аналіз попиту і пропонування на ринку праці фахівців, яких готує навчальний заклад, налагоджувати співпрацю з обласною службою зайнятості, потенційними роботодавцями для випускників та студентів.
Також Центр має інформувати випускників і студентів про вакантні місця, що відповідають їх фаховій підготовці, подавати державній службі зайнятості за місцем проживання відомості про випускника, питання працевлаштування якого залишається невирішеним, та здійснювати спільно зі службою зайнятості заходи щодо пошуку для нього першого робочого місця.
«Якщо Центр ділового студента допоможе працевлаштуватись хоча б одному зі ста студентів – то він виконає свою функцію», – сказав голова облдержадміністрації Борис Клімчук, який був присутній на відкритті.
У навчальному закладі обіцяють організовувати ярмарки вакансій, дні центру зайнятості, презентації роботодавців, ярмарки кар'єри, профорієнтаційні семінари з техніки пошуку роботи, тренінги за участю молодіжного центру праці, ГО «Волинські перспективи», зустрічі з успішними випускниками університету, економічні екскурсії на підприємства, тощо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уже не студент Показати IP 17 Листопада 2010 17:12
Шкода, що коли я вчилася не було такого Центру. Думаю, що це буде перш за все моральною і психологічною підтримкою молодим, і як в тих роках здається, нікому не потрібним людям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus