USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині визначили кращих клубних працівників

16 Грудня 2010 13:46
На обласному конкурсі професійної майстерності серед працівників сільських закладів культури «Живу для тебе, краю мій!» перемогла представниця Ківерцівського району.
Учасниками заходу стали 26 переможців регіональних конкурсів, що організовувались у Володимирі-Волинському, Ківерцях та Ратно, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
Перше місце і грошову премію у розмірі 1000 гривень здобула завідувач клубу села Човниця Ківерцівського району Оксана Лойко (на фото).
Друге місце і премію в розмірі 700 гривень розділили художній керівник Берестечківського будинку культури Оксана Данилюк та художній керівник будинку культури села Куснище Любомльського району Надія Васюта.
Третє місце здобула директор будинку культури села Смідин Старовижівського району Ольга Лампіка.
Приз глядацьких симпатій завоювала директор будинку культури села Світязь Шацького району Марія Смолярук, отримавши в подарунок авторську роботу майстра народного мистецтва Наталки Чубко.
Організаторами конкурсу були управління культури і туризму облдержадміністрації та Навчально-методичний центр культури Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus