USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині злодіям пропонують безкоштовні труни

10 Грудня 2010 14:28
До приміщення Волинського крайового братство святого апостола Андрія Первозваного занадилися злодії.

Непрохані гості навідуються мало не щороку. А оскільки ніяких цінностей і грошей там немає, то зловмисники переважно роблять шкоду, повідомляє «Волинь-нова».
Нині у кімнатах закінчуються підготовчі роботи до відкриття музею історії Луцького Хрестовоздвиженського братства. Недавно встановили нові двері, що виходять у двір.
Серед ночі через них спробували «зайти» непрохані візитери. Та метал встояв, його лиш пошкодили – у гвинт зігнули дверну ручку.
Тому, як повідомив голова братства Андрій Бондарчук, на обох дверях вивісили оголошення такого змісту:
«Громадяни злодії! У цих кімнатах буде музей Луцького православного братства. Тут нема нічого, окрім стін, які неможливо вкрасти. Є, щоправда, нові труни, виготовлені для захоронення останків перших братчиків, які померли 300-350 років тому. Якщо у вас виникне потреба у цьому виробі, звертайтесь, відпустимо безкоштовно. Тому не ламайте дверей, ручок, не бийте вікон!
Рада братства».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus