USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп просить генпрокурора розібратися з Божидарником

22 Вересня 2010 10:36
Народний депутат України В’ячеслав Кириленко звернувся до Генерального прокурора України Олександра Медведька з вимогою вжити заходів щодо захисту луцької студентки Майї Москвич.
Про це повідомили у Волинській обласній організації партії «За Україну!».

Як відомо, студентці Луцького національного технічного університету Майї Москвич погрожують виключенням з університету через організацію акції проти свавілля СБУ.

17 вересня, в Луцьку біля стін СБУ у Волинській області відбулася акція на захист українського історика Руслана Забілого.
Протест пройшов у формі флеш-мобу, під час якого кожен безпосередній учасник приніс до будівлі СБУ комп’ютерний диски з “таємною інформацію” для СБУ з записаними на них матеріалами про ОУН і УПА, які стали відомі громадськості завдяки зусиллями Забілого та його колег. Таким чином стверджуючи: «Забілий віз інформацію для мене». Також активісти подарували книги «Літопис УПА» працівникам Служби Безпеки.
У переддень акції до координатора протесту, члена партії «За Україну!» Майї Москвич телефонували співробітники СБУ. Вони намагалися дізнатися про деталі акції. Наступного дня Майю, студентку 5 курсу факультету бізнесу, викликав на розмову декан факультету Тарас Божидарник.
«Близько 40 хвилин декан факультету Тарас Божедарник намагався переконати мене не проводити цієї акції. І взагалі відмовляв від громадської діяльності. Інакше мене виключать з університету», – розповіла Майя. Вона заявила, що в жодному разі не відмовиться від громадської діяльності і відстоюватиме це право.
Майя Москвич подала заяву до прокуратури області про неправомірні дії декана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Переможець Показати IP 22 Вересня 2010 11:17
Як би ти вчилась так, як треба - той мудрість би була своя.
так отож Показати IP 22 Вересня 2010 11:47
Просто привід для піару....
мда Показати IP 23 Вересня 2010 00:09
оце розборкі. чуваку не повезло...
студент Показати IP 23 Вересня 2010 12:40
та елементарно-дівчинка не ходить на пари а реально піариться.Прийдуть екзамени -а в голові вітер гуляє -от і стане в нагоді оцей "каравул мстять"сумно що воно таке недолуге.
коля Показати IP 23 Вересня 2010 19:51
а на екзаменах їй точно будуть мстити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus