USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обговорили кандидатів на посаду голови Волиньради

18 Листопада 2010 14:43
На сесії Волинської обласної ради шостого скликання закінчилося обговорення депутатами кандидатур на посаду голови найвищого представницького органу краю.
За підтримку Анатолія Грицюка виступили Анатолій Вітів, Ігор Гузь, Сергій Слабенко та Олександр Свирида.
За Володимира Войтовича виступили Раїса Кучмук, Петро Пронь, Андрій Турак, Юрій Дибаль та Борис Клімчук.
Наприкінці обговорення по 5 хвилин для виступу отримали кандидати.
Прибічники Грицюка переважно говорили про втрату державності Україною, питання двомовності, тиску на опозицію, свободу слова, питання ОУН-УПА та інше.
Прихильники Войтовича описували останнього як конформіста і людину, яка завжди дбала про інтереси Волині. Також, на їх думку, не варто приділяти багато уваги «політичним питанням», бо на першому місці має бути розквіт регіону.
Найзапальнішим був виступ депутата Ігоря Гузя. «Войтович буде виконувати все, що скаже Клімчук. Борис Петрович – ляльковод, і ви всі знаєте як він вміє це гарно робити», - сказав він.
Андрій Турак пророкував голові важку роботу і просив депутатів припинити «політичну тріскотню».
Більш радикальним у висловлюваннях був Петро Пронь з Партії регіонів. Він сказав, що «Анатолій Грицюк з людської сторони хороша людина, але він попав під вплив свого шефа Кирильчука і став людиною без думки. І таким він залишиться в наших серцях».
Це викликало в залі гучний сміх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2010 16:15
"Прибічники Грицюка..." "Прихильники Войтовича..." відразу відчувається незаангажованість журналістів!
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Листопада 2010 19:34
як журнаілст який писав цей матеріал приношу вибачення і хочу сказати що ці слова вжив щоб не повторювати одне й теж слово... дякую за критику...
Анатолію Показати IP 19 Листопада 2010 00:14
ага... а ще про "найзапальніший виступ" гузічка.... так подобається маленький плаксун?- хоч нічого й не зроблю, зате хоч лишній раз пропіарюсь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus