USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Облрада хоче підкинути Луцькій мерії трохи нерухомості

3 Березня 2011 18:15
Волинська обласна рада 3 березня прийняла рішення про реорганізацію Волинської обласної стоматологічної поліклініки з першого червня у госпрозрахункове підприємство, а кіновідеомузичне підприємство – у сектор обласної філармонії.

Функції кіно-, відеообслуговування населення та прокату буде виконувати окремий сектор Волинської обласної філармонії, де працюватиме три людини.

Також сесія прийняла рішення запропонувати передати на баланс міської ради приміщення кіновідеомузичного підприємства на вулиці Кафедральній, 12 у комунальну власність міста Луцька. Аби в подальшому місто вирішило як розпоряджатися з майном.

Депутат Борис Загрева пропонував передати приміщення історико-культурному заповіднику Луцька, як територію, що знаходиться біля луцької в’язниці, де були розстріляні ув’язнені під час війни.

Щодо ліквідації стоматполіклініки , то у проекті рішення зазначається, що управління охорони здоров’я облдержадміністрації буде фінансувати з обласного бюджету лише організаційно-методичну службу, яка буде контролювати діяльність стоматологічних закладів в області, незалежно від їх майнової приналежності.

Депутати Євген Мельник та Ігор Гузь були проти такого рішення, аргументуючи це тим, що тепер нікому буде займатися неповносправними громадянами для лікування зубів під наркозом. Або ж людей з психічними вадами.

Голова майнової депутатської комісії Святослав Кравчук зазначив, що обласний бюджет профінансує звершення ремонту у приміщенні поліклініки на проспекті Відродження, 51 в Луцьку. Після завершення робіт колектив поліклініки переведуть на госпрозрахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гість* Показати IP 3 Березня 2011 20:46
а Кравчук ніби такий молодець-господарник... вже досить цього, що дитсадки в Луцьку скоро закриє...
Грыцько Показати IP 3 Березня 2011 22:06
"Депутати Євген Мельник та Ігор Гузь були проти такого рішення, аргументуючи це тим, що тепер нікому буде займатися неповносправними громадянами, або ж людей з психічними вадами..." Свобода пусть ими занимается, это ее контингент...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus