USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Отрутохімікатів Волинь позбудеться до кінця листопада?

19 Жовтня 2010 16:44
До кінця листопада Волинь планує позбутись залишків отрутохімікатів для захисту рослин – 17 листопада стане відомий переможець тендеру на утилізацію цих речовин.
Про це 19 жовтня під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив начальник головного управління АПР Юрій Горбенко.
Чиновник розповів, що на Волині нині зберігається 70,5 тонни хімікатів для захисту рослин, на утилізацію яких планують витратити близько 2 мільйонів гривень.
За словами Горбенка, наразі управління архітектури, містобудування та ЖКГ проводить процедуру відкритих торгів із визначення переможця для виконання робіт на утилізацію 60 тонн непридатних хімічних засобів захисту рослин на суму 1 мільйон 77 тисяч гривень.
«Решта 10 тонн непридатних отрутохімікатів буде вивезена по окремих договорах з переможцями торгів», – зазначив посадовець.
Однак перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко перебив свого підлеглого.
«Це загальні фрази… Я їх не люблю, ви ж знаєте», – сказав він.
Натомість Горбенко пообіцяв завершити роботу до кінця осені.
«Тендер оголошено. 17 листопада нам буде дозволено заключити з переможцем конкурсу договір на захоронення цих пестицидів. І за два тижні, я думаю, ми ці хімікати зможемо вивезти», – констатував він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яків Показати IP 19 Жовтня 2010 17:17
Отрутохімікатів Волинь позбудеться 31 жовтня!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus