USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пасхальну всеношну в Луцьку покажуть у прямому ефірі

31 Березня 2010 10:45
Луцька ТРК «Аверс» покаже «наживо» Пасхальної всеношну зі Свято-Покровського кафедрального храму Луцька - трансляція служби розпочнеться 3 квітня о 23.30.

Великодню пряму трансляцію замовили священики, які в попередні роки переконалися - прямі ефіри з храмів у дні великих релігійних свят викликають неабиякий інтерес у глядачів, - інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Упровадження практики показу богослужінь із храмів насамперед важливо для тих, хто бажає бути присутнім під час події. Але за певних обставин не має такої можливості.

Повтор трансляції богослужіння відбудеться на «Аверсі» 4 квітня о 10:30 та 18:00.

«Варто зауважити, що нинішнього року вперше «Інтер», «Глас» і «Перший національний» вестимуть показ Пасхальної всенічної з Києво-Печерської Лаври. А «5-й канал» — із Київського Свято-Троїцького Іонинського монастиря.

Трансляція Великодньої служби розпочнеться 3 квітня о 23.00», - каже прес-секретар єпархії отець Валентин Марчук.

У неділю, 4 квітня о 14.00 на телеканалі «Глас» відбудеться повтор республіканських трансляції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
spiker Показати IP 31 Березня 2010 21:34
варіант подання однобокої інформації...інформую,всенощна з собору буде в прямому ефірі ВТ,а в неділю о 18.00 в запису буде показана служба з костьолу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus