USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Податківці патрулюють дороги разом із ДАІ

8 Грудня 2009 10:45
Відтепер поряд із інспекторами ДАІ на дорогах Волині стоять працівники податкової. Спільно вони перевіряють вантажівки та рейсові маршрутки. Шукають порушників податкового законодавства у сфері вантажних та пасажирських перевезень.
 
Спільні пости податківців і міліції створені поблизу великих авто перевізних підприємств, автоколон і на об’їзних дорогах. Інспектори перевіряють наявність у водіїв вантажних машин та пасажирських бусів необхідних документів-дозволів на перевезення.
 
«Під час 361 спільного рейду-перевірки встановлено 297 порушень. Тобто, у трьох із чотирьох проведених нами перевірок встановлюються порушення податкового законодавства», - коментує начальник управління оподаткування фізичних осіб обласної ДПА Людмила Арендарчук. 
 
Як інформує прес-служба обласної ДПА,  таких порушників законодавства штрафують. Скажімо, цього разу тих, хто перевозив вантажі чи пасажирів без відповідних дозвільних документів,  наказово зобов’язали сплатити до бюджету 274 тисячі гривень штрафу.
 
Контролююча акція податківців закликана легалізувати працю найманих працівників та залучати до реєстрації підприємницької діяльності осіб.
 
Довідково:
 
На Волині  з початку року до державної реєстрації підприємницької діяльності у сфері  перевезень залучено 54 громадянина, виявлено 106 неоформлених належним чином найманих працівників. Податківці встановили 56 фактів здійснення перевезень без відповідної ліцензії. Адміністративні протоколи про ці порушення розглядатиме суд. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 14:28
а "виручко" вони один з одним діляться?
seal Показати IP 9 Грудня 2009 07:46
А ще поряд можна поставити представника екоінспекції, за ним представника жеку (нехай перевіряє, чи заплачені комунальні послуги), і для "контрольного в голову" -банківського колектора (а чи вчасно ти сплатив кредит?). А що? Солдіний вийде пост.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus