USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Монети, вилучені на «Ягодині», – мрія музейників. ВІДЕО

3 Вересня 2010 12:57
13 тисяч гривень, у які оцінили нумізматичну колекцію, вилучену митниками у поляка-пенсіонера на українсько-польському кордоні, – це лише найнижча оцінка.
Про це розповіла керівник прес-служби Ягодинської митниці Світлана Федонюк.
«Монети дуже цікаві. Хоча їх вартість оціночна, на перший погляд, не дуже висока – понад 13 тисяч гривень, але це найнижча оцінка, – повідомила вона. – Ми не говоримо зараз про аукціонну вартість монет. Там є монети Римської імперії, загальнонімецьких земель XVIII-XIX століть, Російської імперії часів Миколи II і Олександра».
Цей скарб, кажуть науковці, – заповітна мрія будь-якого музею. На чорному ринку за один такий раритет дають до півтори тисячі гривень, повідомляє НТН.
Нагадаємо, «ВН» писали про те, що загальна вартість вилученої колекції, за найнижчими підрахунками, становить 13 560 гривень.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus