USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

П’яні білоруси заблукали на кордоні, втікаючи від суду на Волинь

17 Грудня 2009 12:09


Близько опівночі вартові Луцького прикордонного загону на волинській ділянці відділу «Доманове» затримали двох захмелілих чоловіків. Ті бродили по прикордонній смузі, вагаючись куди йти – наліво в Білорусь чи направо в Україну.
П’яних гуляк помітив у прилад-тепловізор прикордонний наряд «Пост спостереження», який слідкував за кордоном із спостережної вежі. Чоловіки блукали вздовж меліоративного каналу. Оперативно-пошукова група негайно виїхала на затримання порушників.
 
Тим часом невідомі згадали, що п’яному море по коліна. І вбрід переправилися через канал, ступивши на українську землю. За хвилину прикордонники затримали мандрівників. Вони ледь говорили. Не мали при собі паспортів.
 
На допиті чоловіки зізналися, що мешкають у білоруському місті Брест. Позавчора навідалися до родичів у селі Мокрани Ратнівського району. Там добряче погуляли. Надвечір вирішили повернутися додому. Але забагато випили в гостях, тому й заблукали на кордоні.
 
«Розповідь видалася підозрілою для охоронців кордону. Як з’ясувалося завдяки запиту до білоруських колег, насправді затриманих білорусів розшукує тамтешня міліція. Обидва 23-річні іноземці в минулому засуджені. Один із них сьогодні перебуває під слідством у підозрі в крадіжці. На ранок він повинен був з’явитись на засідання суду в Бресті. Але чоловік, напевно, вирішив утекти до України і відсидітися», - коментує пригоду начальник прес-служби Луцького прикордонного загону Олег Личковський.
 
Волинські прикордонники передали затриманих втікачів білоруським прикордонникам. А ті доправлять депортованих до брестської міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 17 Грудня 2009 13:14
Черговий раз не перестаю дивуватися людській тупості. Ну якщо в тебе хватило розуму на втечу від покарання в іншу державу, то спочатку втечи, а потім вже святкуй! Тверезомислячі зазвичай так і роблять. А наші прикордонники молодці. Проявили пильність і не дали злодіям втекти від покарання.
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 19:17
Хильнули собі білоруси для сміливості і навтьоки. Але волинські прикордонники завжди на варті порядку :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus