USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Роботавці Волині нарікають на професійний рівень випускників ПТУ

1 Лютого 2011 14:29
Заклади професійно-технічної освіти Волині щороку для економіки області готують 4200 випускників.
Про це повідомив заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк під час міжрегіональної галузевої ради з питань професійно-технічної освіти на тему «Попит та пропозиція праці і освітніх послуг в галузі машинобудування, легкій та обробній промисловості». Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
У засіданні також взяли участь керівники професійно-технічних навчальних закладів області, роботодавці та фахівці обласного центру зайнятості.
У той же час, за словами Курилюка, роботодавці відчувають брак певних професій на ринку праці, окрім того, вони хочуть, щоб кваліфікаційний рівень випускників професійно-технічних навчальних закладів був вищим.
Чиновник також зауважив, що аби ефективно задовольняти потреби економіки у кваліфікованих працівниках, систему професійної освіти потрібно реформувати, знайти нові підходи у плануванні та організації підготовки кадрів на вимоги ринку праці. При цьому, каже він, варто обов'язково враховувати потреби роботодавців.
Під час заходу було проаналізовано стан підготовки робітничих кадрів в області, попит і пропозицію робочої сили на ринку праці, а також вимоги роботодавців щодо кваліфікаційного рівня майбутніх робітників, зокрема у машинобудівній, обробній та легкій промисловості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus