USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Романюк звільнив Верзуна

11 Січня 2011 11:10
Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що з посади директора департаменту соціальної політики звільнився Петро Верзун (на фото), який очолював цей структурний підрозділ мерії останніх півтора роки.

Про це стало відомо у вівторок, 11 січня під час оперативної наради в мерії.

Як пояснив сам Верзун, на його рішення ніхто не впливав, а звільнитись надумав ще в листопаді минулого року.

Важливою причиною стало й те, що зарплати державного чиновника не вистачає для того, аби забезпечувати сім’ю.

«Зараз я хочу повернутись у юриспруденцію і громадський сектор. Хоча моє рішення в мерії не оцінили схвально. Мер просив подумати. Але, швидше за все, я буду радником міського голови з питань соціальної політики на громадських засадах», – прокоментував він.

Посаду директора департаменту, за припущенням Верзуна, може обійняти Лариса Боярин – чиновниця, яка була його першим заступником. У неї, каже він, і досвід відповідний є, і знання.

Крім того, тепер вже екс-директор департаменту каже, що нині соціальна політика в Луцьку на високому рівні. Відтак вважає свою роботу плідною. Підтвердженням цього називає рішення депутатів Луцькради не змінювати структуру найбільшого підрозділу Луцькради, яким є департамент соцполітики, в рамках змін структури луцької мерії, яку провадить нині нове керівництво на чолі з Романюком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Михайло Наход Показати IP 11 Січня 2011 11:20
Розумний чоловік приймає розумні рішення. Хто не тримається посади, той виграє в майбутньому значно більше.
Віктор Показати IP 11 Січня 2011 11:28
в заголовку "Романюк звільнив..." в статті "звільнився". Навішо такими гучними назвами інформацію спотворювати?
Степан Показати IP 11 Січня 2011 13:57
Підтримую Петра! -На зарплату держслужбовця сім'ї не прогодуєш, а робота у даному управлінні скажена, вдячності ніколи не дочекаєшся. Хіба що "Грамоту" або "Подяку" від міського голови раз на рік (так, замість шпалер на стіну вішати). :-)))
Роман Показати IP 11 Січня 2011 15:43
Петро правильно зробив. Він молодий, знаючий, працює над собою. Такі люди не пропадають. Молодець, Петре!!! В чиновниках зовсім немає карєрного росту. На "хлібні" посади беруть зі сторони блатняків (типу Шабали, а молоді сидять з 1,5 тисячі зарплати. Ні заробити, ні вкрасти. А Клімчук завалив усю адміністрацію ковельськими дебілами, хижаками, такими як сам.
Люся Показати IP 11 Січня 2011 16:30
У Петра буде нормальне майбутнє. Звичайно, якщо він не буде розмінюватись на міські ради. Розумний хлопець - не те, що екстреміст Гузь.
ЛітРедактор Показати IP 11 Січня 2011 19:40
Заголовки, дійсно, тут все надутіші й надутіші... Петре, вертайся назад в АСОЦ!!Відновлюй "Ініціативу"))
Іван Показати IP 11 Січня 2011 22:52
Ой-йой-йой які компліменти Верзуну, ледь не папа римський звільнився. І Верзун, як усі чиновники - добрий щур був, та ще й до того рижий. Такі точно ніколи не пропадуть, при любій владі випливуть, там на тих грантах в громадських організаціях різних, добре вже навчилися як мутити...
Наталя до Іван Показати IP 13 Січня 2011 14:51
Я повністю згідна з Вами-що Верзун щур з щурів!корчив з себе "робін гуда".
Люся Показати IP 12 Січня 2011 00:35
а чим петя буде гроші в надра банку віддавати???
007 Показати IP 12 Січня 2011 10:30
Пані,Люся.Чому Ви скрізь ліпите Гузя?Що жаба давить від того що він самостійна людина,а Ви-ні?Краще б з днем народження вчора привітали.
САМ Дурак Показати IP 12 Січня 2011 15:07
Чомусь моє вранішнє повідомлення волинські модератори проігнорували?!!! Це що легке пыдлабузництво теперышній міській владі? Повторюю: не нравиться мне чем-то этот мальчик. А согласно теории Чезаре Ломброзо его место в лучшем случае на просторах Желтых ВОД или как говорил герой Игоря Ильинского:когда я был еще очень маленьким, меня мама уронила с...такого-то этажа.
Крок Показати IP 12 Січня 2011 15:31
А що буде, якщо всі працівники "собезу" звільняться через низьку зарплату, якщо вже зарплата директора вважається низькою? До кого тоді звертатись людям? Тільки не кажіть "свято мєсто пусто нє биваєт".
Наталія Показати IP 14 Січня 2011 22:09
Петро! Ти молодець. Все, що не робиться, - робиться на краще!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus