USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Самогонник підробляв «Пшеничну» і «Столичну» не гірше спиртозаводу

3 Лютого 2010 16:50
Волинське управління податкової міліції викрили підпільний гуральний цех. У підсобці знайшли 120 літрів «пальонки» та понад 130 пляшок фальсифікованої горілки.
Оперативники встановили особу, причетну до виготовлення і реалізації горілки-фальсифікату – це був ковельчанин Василь. Із санкцією Луцького міськрайонного суду податківці обшукали підпільний цех.
У підсобках і на конвеєрі ґуральні міліціонери знайшли 120 літрів спирту та 132 пляшки фальсифікованої горілки. Пляшки, що вже були готові до продажу, мали цілком пристойний товарний вигляд – не гірший за справжні горілчані марки.
Заодно з оковитою, податківці вилучили в самогонника 378 марок акцизного збору з ознаками підробки, скляну та пластикову тару, десяток пристроїв для фільтрації горілки, сотні корків і пристрої для коркування та розливу рідини, ароматизатори і харчові добавки, паперові етикетки. Практично весь набір для заводського виготовлення і розливу алкоголю.
Як розповіли в обласному управлінні податкової міліції, підпільний цех працював системно та на повну потужність. Увесь інвентар і продукцію горілчаного цеху вилучено. Проти самогонника порушено карну справу.
Слідчі з’ясовують імена поплічників самогонника. А також шукають спільників, які постачали підпільний цех спиртом і підробленими акцизними марками, - повідомляє прес-служба обласної ДПА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 3 Лютого 2010 18:25
До редакції: Цех не гральний, а гуральний (від слова "гуральня"). Поправте, будь-ласка, а то втрачається смисл. Адже в гральних закладах горілку, як правило вживають, а не виготовляють. :)
seal Показати IP 3 Лютого 2010 20:12
До редакції: Дякую за швидку реакцію і виправлену помилку. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus