USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шахраїв у Ковелі затримали «по гарячих слідах»

7 Лютого 2011 09:39
За перший місяць 2011 року на території Ковельського району було скоєно 47 злочинів – за цей же період попереднього року злочинів було на два менше.
Дещо збільшилась кількість тяжких та особливо тяжких злочинів. Якщо у минулому році таких було 19, то в січні 2010 міліціонери зафіксували 26. Поряд з цим стійкою стала тенденція до значного зменшення кількості грабежів, які раніше були доволі частим видом скоюваного злочину в цьому районі.
«У січні ми зафіксували лише два випадки грабежів, – розповів начальник ковельської міліції Микола Дубій. – Причому один із них уже розкритий, а розслідування іншого перебуває на завершальній стадії розкриття».
Щодо квартирних крадіжок, то у січні їх зареєстровано шість. За аналогічний період минулого року було зафіксовано чотири факти такого злочину. Практично усі вони уже розкриті, каже правоохоронець.
Міліція зафіксувала два випадки шахрайства. Усі вони були розкриті практично по «гарячих слідах». Дубій повідомив, що мав місце і один факт хуліганства.
У січні міліціонери задокументували два факти збуту наркотичних засобів і один факт зберігання. Збутчикам та зберігачу уже пред’явлено звинувачення.
Начальник міліції, що протягом першого місяця 2010 року в районі не було порушено жодної кримінальної справи щодо дорожньо-транспортних пригод. ДТП на території району були зафіксовані, але закінчувалися пошкодженням транспортних засобів. На щастя, ніхто не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus