USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Смітюху нагадали – немає влади не від Бога

22 Травня 2010 11:46
Новопризначений голова Ковельської райдержадміністрації Іван Смітюх зустрівся зі свяіщениками району – йому нагадали, що немає влади не від Бога, але влада не завжди чинить по-божому.

Про це інфромує прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

Від Київського Патріархату на зустрічі з керівником району були протоієрей Іван Бонис із священиком Василем Фурманом, протоієрей Анатолій Александрук із протоієреєм Василем Мичком.

Голова райдержадміністрації ознайомив присутніх зі своєю біографією, коротко розповів про плани.

«Маю намір працювати із релігійними організаціями так, аби співпраця держави й Церкви об’єднувала людей. Допомагатимемо, чим зможемо», - пообіцяв Смітюх.

«Зі Святого Письма відомо, що «немає влади не від Бога». Хоча, на жаль, влада не завжди чинить по-божому. Тож сподіваємося, що, як наголошено в останньому зверненні Священного Синоду нашої Церкви до Президента, нова влада плекатиме рівноправне», - зазначив отець Іван Бонис.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 24 Травня 2010 13:32
Владі помилятись допустимо, а ось попам, особливо з КП ??????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus